AK PARTİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANI ADAYLARI GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE TANITILDI

Isparta Ak Parti Teşkilatı, Isparta’daki 22 İl, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarını yaptığı gövde gösterili törenle hem basına hem kamuoyuna tanıttı.

ISPARTA Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 14:38:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 8 dk.
Google News

Dün, Süleyman Demirel Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısına; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın; Koordinatör Milletvekili, Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, Isparta Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Partinin İl, İlçe ve Belde Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri, başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı. 

ZABUN; “31 MART’TA ZAFER BİZİM OLACAK” 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende İl Başkanı Furkan Cem Er ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen birer konuşma yaptılar. Daha sonra kürsüye Ak Parti Milletvekili Osman Zabun geldi. Milletvekili Zabun konuşmasında; “Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcında önemli bir eşiğindeyiz. 31 Mart’ta biz inanıyoruz ki ve hedefimiz budur; 22 Belediyenin 22’sini de inşallah AK Parti Bayrağını dikmektir.10 ilçemiz ve 9 beldemizde en son seçimde güçlü bir zaferin altına hep birlikte imza atmıştık ama şimdi inşallah bizde olmayan belediyeleri de almak, AK Parti Ailesine kazandırmak ve bizde olan belediyeleri de bir önceki seçimden çok daha yukarılara taşımak suretiyle inşallah yeni bir seçim zaferini hep beraber yaşarız diye arzu, ümit ediyoruz. Sadece arzu, ümit değil yoğun bir tempoyla zaten sürdürdüğümüz çalışmalarımızı inşallah 31 Mart’a kadar da seçim noktasında en üst motivasyonla ve en üst enerjiyle sürdürmeye devam edeceğimize azimli ve kararlıyız” şeklinde konuştu.

GÖKGÖZ; “BU HİZMET KAVRAMINDA BİZİMLE AŞIK 

ATABİLECEK HİÇBİR BABAYİĞİDİ GÖREMEDİK”

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşma gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, ‘31 Mart akşamı işimiz hizmet, gücümüz millet demeye devam edeceğiz’ dedi.

Milletvekili Gökgöz; ‘Hizmet kavramında bizimle aşık atabilecek hiçbir babayiğidi göremedik’ diyerek açıklamasında; “Gökten ilahi kelam geliyor, yere dipsiz gökten selam geliyor. Ne para ne pul, ne makam ne mevki savulun kalplere AK Parti geliyor. İnşallah Isparta 31 Mart akşamı inşallah 22 deyip, 22 yapmaya hazır mıyız? Kararlı mıyız? Allah, inşallah bizleri milletimize, ümmetimize ve bizi seven tüm dostlarımıza mahcup eylemesin. İnşallah 31 Mart akşamında da biz 13 ilçe 9 belde ve 204 köyümüzle beraber belediye başkanlarımızla, il genel meclis üyelerimizle tüm arkadaşlarımızla beraber işimiz hizmet, gücümüz millet demeye devam edeceğiz. Bu hizmet kavramında bizimle aşık atabilecek hiçbir babayiğidi göremedik bugüne kadar yanımızda, yöremizde. Dolayısıyla bizimle hizmet noktasında yarışabilecek hiçbir muhalefeti de kendimize rakip görmüyoruz” dedi. 

YALÇIN; “BÜYÜK GURUR DUYUYORUZ”

Törende daha sonra kürsüye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın geldi. Yalçın da konuşmasında; “31 Mart’a kadar, gelmeyene gideceğiz, küskünü barıştıracağız, sevmeyeni sevdireceğiz. Her eve, her iş yerine mutlaka gideceğiz’ diyen Genel Başkan Yardımcısı Yalçın; “Sizlere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdim. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantı nedeniyle hepinizin bu salonu doldurmasından hepimiz ayrı bir gurur duyuyoruz. AK Parti olarak göreve geldiğimiz ilk günden buyana genel başkanımız ve Recep Tayyip Erdoğan Beyle birlikte ülkemizin refahı için hiç durmadan çalıştık. Mahalle mahalle, sokak sokak tüm Türkiye’yi karış karış dolaştık. 7’den 77’ye tüm vatandaşımıza ulaştık. 

“31 MART’TA DEMOKRASİ ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ” 

Türkiye’de ‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sözüyle yola çıktık. Hamt olsun girdiğimiz her seçimden de birinci parti olarak çıkmayı bildik. Ayrım yapmadan, her bir ferdimizin eşit olduğunu savunarak, ülkemizi karış karış otoyollar, köprüler, demiryollarıyla donattık. Hastaneler, barajlar yaptık. ‘Kendi kendimize yeteriz’ diyerek, kendi İHA’mızı, SİHA’mızı, yerli otomobilimizi ürettik. Aynı kararlılık ve inançla uzaya da ilk adımımızı attık. Hamt olsun, biz tüm engellere rağmen tüm bunları 21 yıl içerisine sığdırmayı başardık. İnşallah çok partili dönemin 15. Belediye başkanlığı seçimi 31 Mart’ta yine bir demokrasi şöleni şeklinde gerçekleştireceğiz. 

“ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ” 

Geride bıraktığımız 21 yıl boyunca terör örgütlerinin saldırılarına, envaı çeşit darbe girişimine, emperyalistlerin sinsi oyunlarına rağmen Milli İrade Bayrağını hep yukarıda tuttuk. Bu mücadelenin son örneğini Mayıs 2023 Seçimlerinde tüm vatandaşlarımızla el ele verdik. Allah’ın izniyle 31 Mart’taki Mahali İdareler Seçimleriyle alnımızın akıyla çıkacak mıyız? Bizim meselemiz sadece belediye başkalıklarını kazanma meselesi değil, bizim meselemiz; ülkemizi hak ettiği konuda yükseltme meselesidir. 31 Mart bize yepyeni bir güç verecek, kuvvet verecek, destek sağlayacak. ‘Tek Millet, Tek Bayrak, Tek vatan Tek devlet’ diyerek ifade ettiğimiz Türkiye’yi ayakta tutan temel değerlerimizi sağlamlaştırma noktasında gerekli adımları atıyoruz. Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 31 Mart’a kadar, gelmeyene gideceğiz, küskünü barıştıracağız, sevmeyeni sevdireceğiz. Her eve, her iş yerine mutlaka gideceğiz. Kalbini kazanmadık kimse bırakmayacağız. Tarafsızları ikna edeceğiz. Hiç kimseyi ihmal etmeden, teker teker herkesin gönlüne gireceğiz. Seçimin sandıkta kazanıldığını göreceğiz. Sizlerden seçim gününe kadar her anını değerlendirdiğimiz, seçim günü sandığını da namus olarak gördüğümüz bir seçim ümit ediyoruz. Ülkemiz için önemli bir dönemde gerçekleştirebileceğimiz 31 Mart 2024 seçimlerine ‘Gerçek Belediyecilik’ hazırız kararlıyız diye gidiyoruz” dedi. 

ADAYLAR TANITILDI

Törende yapılan konuşmaların ardından Isparta’daki 1 İl, 12 İlçe ve 9 Belde Belediye Başkan Adayları tek tek sahneye çağrılarak tanıtımı yapıldı. 

İŞTE TANITIMI YAPILAN ADAYLAR: 

Isparta Merkez: Şükrü Başdeğirmen 

Aksu: Veli Kahraman

Atabey: Serdar Pehlivan

Eğirdir: Mustafa Özer

Gelendost: Mehmet Sezgin 

Gönen: Mustafa Kaya

Keçiborlu: Yusuf Murat Parlak

Sütçüler: İsmail Yurdabak

Senirkent: Kadir Heybeli

Uluborlu: Ahmet Oğuz Bakır 

Şarkikaraağaç: İsa Çarkacı

Yalvaç: Sürmeli Yağcı

Yenişarbademli: Mehmet Özata

Sav: Yahya Öztürk

Kuleönü: Nuri Erdoğan

Güneykent: Metin Kutsal

Senir: Ömür Yorulmaz

Sarıidris: Osman Özdemir

Büyükkabaca: Hasan Arıkan

Çarıksaraylar: Özcan Turhan

Çiçekpınar: Metin Akbulut

Hüyüklü: Ahmet Kelek

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.