ORMAN YOLLARI DERSİNİ UYGULAMALI ÖĞRENİYORLAR

ISUBÜ Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü 3. Sınıf öğrencilerine “Orman Yolları” dersi kapsamında Pamucak Orman İşletme Şefliğinde uygulamalı eğitim verildi.

ISPARTA Yayın: 22 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.12.2023 12:10:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Bucak Orman İşletme Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen uygulamalı eğitime, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Eker, Arş. Gör Hakan Durgun, Makina ve İkmal Şube Müdürü Mehmet Aktaş, Bucak Orman İşletme Müdür Yardımcısı Serkan Ay ve Pamucak Orman İşletme Şefi Nimet Eray katılım sağladı.

Öğrenciler ilgili araç gereçleri kullanarak orman yolu etüt aplikasyon uygulaması yaptılar. Orman yolu üzerindeki sanat yapıları ve uygulamaları hakkında da teknik personeller tarafından öğrencilerie önemli bilgiler aktarıldı. Ayrıca insansız hava aracı ile orman yolu geometrik ölçülerinin alınması ve izlenmesi uygulamalı olarak gösterildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.