TURAL, MOTOSİKLET TUTKUNLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Isparta Racing Motor Sporları Kulübünde motosiklet tutkunlarıyla bir araya geldi.

ISPARTA Yayın: 05 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.01.2024 11:55:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Isparta Racing Motor Sporları Kulübünde motosiklet tutkunlarıyla bir araya geldi.  Kulüp üyelerinin taleplerini dinleyen Tural, motosiklet sporlarını yapmak isteyenler için geliştirilecek projelerinin tanıtımının yine kulüpte yapılacağını söyledi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, beraberinde İl Başkanı İbrahim Tekeli, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ve parti yönetimiyle birlikte Isparta Racing Motor Sporları Kulübünü ziyaret etti. Düzenlenen ziyarete çok sayıda motosiklet tutkunu katıldı. Başkan Adayı Tural, masaları tek tek ziyaret ederek kulüp üyeleri ile sohbet etme fırsatı buldu. Başkan Tural’a kulübü simgeleyen polar hediye edildi. Isparta’da motor sporları alanında sürekli sosyal projeler hazırladıklarını belirten Isparta Racing Motor Sporları Kulüp Başkanı Sedat Karaçay, düzenlenen projelerde yerel yönetimlerin katkılarının önemli olduğunu vurguladı. Kulübün çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Karaçay, yerel yönetimlerden kulüp olarak taleplerini Tural’a iletti. Karaçay, hız tutkunu motor severler için kapalı asfalt pist, Davraz Kayak Merkezinde düzenlenen motosnow gibi organizasyonlara destek verilmesi,  motosikletler için ayrı park alanları oluşturulması gibi talepleri dile getirdi.

PROJELERİMİZİ SİZLERİN HUZURUNDA AÇIKLAYACAĞIZ

Isparta’da motor sporlarına yönelik birçok projelerin olduğunu belirten İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, motor sporlarına yönelik projeleri Şubat ayı içinde açıklayacaklarını söyledi. Bakan Tural “Çok güzel bir topluluk tarafından karşılandık. Sizlere teşekkür ediyorum. Bugün hem sizlerle sohbet etmek hem de beklentilerinizi öğrenmek için buradayız. Sizlerin taleplerini dinledik. Tabi motosiklet tutkunları için hazırladığımız projelerimiz var. Bunların tanıtımını yine burada sizlerin huzurunda yapacağız” dedi.    

HİZMET İÇİN HIZLI BİR ŞEKİLDE GELİYORUZ

Konuşmaların ardından İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural motosiklete binerek “hizmet için hızlı bir şekilde geliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.