KAYMAKAMIMIZI KİMSEYE YEDİRTMEYİZ

Yalvaç Muhtarlar odası Bir haber sitesinde Yalvaç kaymakamı Haluk Şimşek ile ilgili yapılan haber sonrası bir açıklama yaptı.

ISPARTA Yayın: 26 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 26.06.2023 13:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Muhtarlar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Yaşadığımız büyük deprem felaketi mağdurlarına "Geldim işte dostum" diyerek yardıma koşanlar, yaptıkları bu eşsiz fedakarlık örneği karşılığında değil mükafat bir teşekkür bile beklemezler ama Valiliğimiz yinede onları unutmamış.

Isparta Valiliğimiz İlçe Kaymakamımız Haluk Şimşek Beyfendi aracılığıyla deprem bölgesine yapılan yardım kampanyalarına katılan yardımseverlere Teşekkür Belgelerini takdim etti.

Bu teşekkür aslında bizlerin nezdinde tüm varlığıyla depremzedelere yardıma koşan necip Türk Milletinin tamamınadır.

Cenab-ı Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bizleri bu birlik, beraberlik ve kardeşlik yolundan ayırmasın. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.