TURAL: ESNAFIMIZ HER ZAMAN DEVLETİNİN YANINDA

Esnafa Türk Bayrağı Armağan Ettiler

ISPARTA Yayın: 14 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.07.2023 14:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğince esnaflara, dükkanlarına asmaları için Türk Bayrağı armağan edildi. Birlik Başkanı Ahmet Tural, “Vatan için her zaman elini taşın altına koyan esnaf ve sanatkarımız, 15 Temmuz darbe girişimine karşı çıkarak devletinin yanında olmuştur” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birlik ve beraberliğini ve milletimizin serbest iradesi ile seçilmiş cumhuriyet hükümetimizi ve demokratik rejimimizi tehdit eden, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen hain darbe ve devletimizi işgal girişiminin üzerinden 7 yıl geçtiğini anımsatan Başkan Tural “Biz esnaf ve sanatkarlar olarak her zaman milli iradenin ve demokrasinin yanında olduk. 15 Temmuz günü tavrımızı gösterdik. Bu vatan için her zaman elimizi taşın altına koyduğumuz gibi, 15 Temmuz günü de darbe girişimine karşı çıkarak devletimizin yanında olduk. Milli iradeyi korumak ve devam ettirmek adına şehit olan 51 esnaf ve sanatkarımız de ebedi yolculuğa uğurladık. Bu millet her zaman vatan uğruna korkusuzca bir duruş sergilemeyi bilir. Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, o ruh her zor durumda ortaya çıkar. Demokrasi ve cumhuriyet için bunca zorlukları aşan bu millet, özgürlüğü için gerekirse gözünü kırpmadan can verir. Ülkemize bu tür saldırıları yapanlar iyi bilsinler ki Türk milleti her zaman demokrasinin ve cumhuriyetin bekçisidir” dedi.

TÜRKİYE KAHRAMANLARINI UNUTMAYACAĞIZ

15 Temmuz hain darbe girişimine karşı duran milletimizin büyük bir kahramanlık örneği sergilediğini belirten Bakan Tural “Bizler de bu hain darbe girişimini unutturmamak, Türkiye Yüzyılının Kahramanlarını unutmamak adına esnafımıza, dükkanlarının camlarına şanlı bayrağımızı asmaları için Türk Bayrağı armağan ettik. Çünkü biliyoruz ki ‘Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır' Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz hain darbe girişimine kalkışan darbe zihniyetini, ülkemizin birliğine kast etmiş terör örgütlerini bir kez daha lanetliyor, vatanı ve devleti için canını feda eden 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

ESNAFA TÜRK BAYRAĞI ARMAĞANI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Esnaf Odaları Birliği tarafından esnafa 15 Temmuz’da dükkanlarına asmaları için Türk bayrağı armağan edildi. Birlik Başkanı Ahmet Tural’a bu anlamlı günde anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür eden Isparta esnafı “15 Temmuzu unutmadık. Bu milletin iradesine ve demokrasiye darbe vurmaya çalışanlara, ülkemizi parçalamak isteyen hainlere karşı dik durmaya devam edeceğiz” mesajı verdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.