MHP'Lİ BAŞKAN'DAN AKP'Lİ BAŞKAN'A ŞOK SÖZLER!

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde zaman zaman AK Parti ve MHP’li yöneticiler arasındaki tansiyon yüksekliği önceki gün yine kendini gösterdi.

ISPARTA Yayın: 10 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 10.07.2023 11:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

AK Parti İlçe Başkanı Alperen Özer’in, doktor atamalarıyla ilgili yaptığı açıklamaya, MHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez’den cevap geldi.

MHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez, Yalvaç Devlet Hastanesi’ne doktor atanması için MHP Isparta Milletvekili Basri Sönmez’in Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyareti ve ardından 6 doktor kontenjanının verilmesi üzerine Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Özer’in yaptığı açıklamaya tepki göstererek sert bir açıklama yaptı.

Yerel seçimler öncesinde siyasi ikbal peşine düşülerek Cumhur İttifakı ruhuna zarar verilmeye çalışıldığını ileri süren Sönmez’in açıklaması şöyle:

“Cumhur İttifakının paydaşları, bu ittifakın mimarları Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemizin bekası, milletimizin refahı için göstermiş oldukları ortak ve uyumlu siyasetin anlam ve önemini bilmek ve bu ruha uygun siyasi tavır içinde olmak zorundadır.

Milletvekili Hasan Basri Sönmez Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyareti sonrasında yıllardır hizmet almayı bekleyen ilçemize öncelikle Devlet Hastanemizin eksiği olan Branşlar Konusunda 4 Uzman ve 2 Pratisyen hekim kadrosu açılmıştır. Vekilin destek ve girişimleri ile taleplerin yerine getirilmesi sanki Cumhur İttifakına zarar verilmiş algısına dönüştürülmek istenmektedir. Biz bu algının başarılı olamayacağını vurguluyoruz.

Isparta ve ilçelerimizin ali menfaatleri için üstün gayret gösteren, köstek değil destek olan herkesin başımızın üstünde yeri vardır. Bizler “Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben” diyen bir anlayışın temsilcileriyiz.

Fakat imkanlar ellerinde iken gayret gösterilmemesi ve sorunların çözülmemesini görmezden gelip, hemen bulanık suda balık avlamak siyasi etik anlamında da sorunlu bir yaklaşımdır. Bir Vekilin görevi bir dönüm bostan sulamak değil. Birileri yapılan hizmetin içeriğine ve ilçeye olan faydasını düşüneceğine yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi ikbal ve kaygı derdine düşüp, particilik yapma peşine düşmüştür.

Buradan net bir şekilde ifade ediyorum: Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olarak diyorum ki; hizmetin siyaseti olmaz, bugüne kadar yapılmamasının nedenlerini düşüneceğinize vekilimiz sayın Hasan Basri Sönmez’e teşekkür edeceğinize hemen siyasi rant peşinde olmanız kamuoyu tarafından da komik karşılanmaktadır. Birliktelik Ruhuna hiç kimsenin zarar vermesine müsaade etmeyeceğiz. Cumhur ittifakı, dönemsel bir ittifak değil tabanı oldukça güçlü ilkeler odağında birleşmiş uzun süreli devam edecek bir ittifaktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.