"TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER"

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’de bulunan ilköğretim okullarının karne törenlerine katılarak aileler, öğretmen ve öğrencilere iyi tatiller dileklerinde bulundu.

ANTALYA Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 13:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Başkan’ı karşısında gören öğrenciler koşup sarılırken, aileleri Başkan Topaloğlu ile çocuklarının hatıra fotoğraflarını çekti

Tüm yurtta olduğu gibi Kemer’de de 2022-2023 eğitim öğretim dönemi okullarda düzenlenen karne törenleri ile sona erdi. Eylül ayına kadar tatil yapacak olan öğrencileri yalnız bırakmayan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, sırasıyla Mustafa Rüştü Tuncer, Hacı Hakkı Hafize Saygan İlköğretim Okulu, Arslanbucak Ortaokulu ve Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Okulların bahçesinde öğrenciler tarafından sevinçle karşılanan Başkan Topaloğlu öğrenci, öğretmen ve velilerle sohbet etti. 

Eğitime yaptıkları katkının örnek teşkil ettiğini anlatan Başkan Topaloğlu, “Öğrencilerimiz anaokulundan üniversiteye kadar bize emanet” dedi. 

Minik öğrencilere yaz tatili sırasında bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Başkan Topaloğlu ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Okullarımız yaz tatiline girdi. Biz de bu vesile ile karne heyecanı yaşayan öğrencilerimizi ziyaret ettik. Herkesin yüzü gülüyor. Karnelerini aldılar ve sevinçliler. Onlara söylediğimiz güzel bir tatil yapın, ara sıra değişik kitaplar okumayı da unutmayın dedik. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz. Ailelerine de öğrencilerimizle ilgilendikleri için teşekkür ediyoruz. İyi tatiller”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.