DİYANET-SEN’DEN ANKARA ÇIKARTMASI

Ziyarette; Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt TOSUN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa ÇELİK, Ahmet KÜTÜK ve Celalettin KÜÇÜKAK bulundu.

ISPARTA Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 11:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt TOSUN ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Ak Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman ZABUN’u TBMM hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Isparta’daki sendikal çalışmalar, karşılaşılan sıkıntılar ile icra edilen faaliyetler hakkında bilgi arzı yapıldı. Ayrıca, Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet Sen)  Isparta Şubesindeki son 6 ay içerisindeki devasa yükselişi, Türkiye geneli, üye sayısının artış hızında ilk 3 sendika arasına girmesi, bu başarı kapsamında ilçe ilçe, kasaba kasaba, köy köy, mezra mezra personele dokunması ve ürettiği pratik çözüm önerileri paylaşıldı.   
Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt TOSUN, Ak Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman ZABUN’a nazik kabullerinden dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.