ITSO'DAN AHİLİK HAFTASI'NDA PİLAV VE HELVA İKRAMI

Isparta’da düzenlenen Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında ITSO yönetimi ahi pilavı ve helva ikramında bulundu.

ISPARTA Yayın: 20 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.09.2023 17:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) yönetimi 36. Ahilik Haftası dolayısıyla Valilik binası arkasında pilav ve helva ikramında bulundu. Etkinliğe Isparta Valisi Aydın Baruş, Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Ak Parti İl Başkanı Serkan Keskin, Milliyetçi Hareket Partis (MHP) Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dede, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Topaloğlu, Ozan Demiralay, kamu kurum ve kuruluşları, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Etkinliğin ardından açıklamada bulunan ITSO Başkanı Metin Çelik, “Ahilik, ticari ve sosyal hayatta güzel ahlak, doğruluk, alçak gönüllülük, kardeşlik, yardımseverlik, herkesin kendi sanatında yükselmesi ve gelişmesi gibi değerleri esas alan köklü bir müessesedir. İlimizdeki meslek kuruluşları ve tüm halkımızın Ahilik Haftası’nı kutlar birlik, beraberlik ve Ahiliğe esas olan kardeşlik duygusunun büyüyerek devam etmesini temenni ederim.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.