AFYONKARAHİSAR'LI ASTSUBAY KUZEY IRAK'TA YARALANDI

​​​​​​​Afyonkarahisar Dinarlı İs. Asb. Çavuş Fatih Çetin EYP Patlaması sonucu yaralandı.

ISPARTA Yayın: 31 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 31.07.2023 10:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

29.07.2023 tarihinde Kuzey Irak Kırsalında BTÖ Mensubu Teröristler ile Mücadele Esnasında Arazide EYP Patlaması Sonucu Afyonlu İs. Asb. Çvş. Fatih Çetin yaralandı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, yaptığı açıklamada, yaralı askerin tedavisinin devam ettiğini kaydederek, “Kuzey Irak kırsalında 29 Temmuz 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensubu teröristler ile mücadele esnasında arazide EYP patlaması sonucu Dinar ilçemiz nüfusuna kayıtlı İstikam Astsubay Çavuş Fatih Çetin yaralanmıştır.

Yaralı askerimiz gece uçak ile GATA’ya getirilmiştir. Şu an GATA Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı olarak askerimize acil sağlık, ailemize sabır dileriz” ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.