ŞEHRİMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞTIK

Mimarlar Odası Isparta İl Temsilcisi Caner Ataseven ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

ISPARTA Yayın: 03 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 03.05.2024 13:42:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Mimarlar Odası Isparta İl Temsilcisi Caner Ataseven, oda olarak Isparta Belediyesi ve Başkan Şükrü Başdeğirmen’den çok memnun olduklarını söyledi. Ataseven, “İnşallah bu dönem iş birliğimiz daha da artacak, ilimiz için daha güzel şeyler yapacağız. Geçen dönem sizlerden şahsi olarak hiçbir isteğimiz olmadı, hep kentimizin geleceği için sizden taleplerimiz oldu, buna olumlu baktınız, odamıza geldiniz elinizi uzattınız. Bizde size destek olmak için bundan sonra daha çok şey yapmak istiyoruz” dedi. 
Ataseven, Antalya Kaş’ta yapılan bölge toplantısına katıldıklarını ve tüm temsilciliklerin belediyelerden dert yandıklarını ‘başkanlarla görüşemiyoruz’ söylemleri olduğunu dile getirerek, “Bizim başkanımız muhalif değil ancak ilişkilerimiz çok iyi odamıza gelir gider’ dedim. Şaşırdılar, nasıl yani başkan odaya mı geliyor? Evet dedim. Sonra bir mesajla ulaşabiliyorum, cevap yazıyor dedim, çok şaşırdılar. O yüzden biz bu anlamda şanslıyız. Sizin desteğinizle gurur duyuyoruz ve devamını istiyoruz. Çünkü teknik insanlara önem verilmeyince neler olduğunu hepimiz gördük. Siz bu konuda hassassınız, inşaat sektöründeki hassasiyetinizi biliyoruz. Artık yeni bir döneme başladık. Daha güçlü bir şekilde kararlar almayı arzu ediyoruz, sizlerle birlikte daha yapıcı, belki daha sert. Bizden yana nasıl bir destek isterseniz biz destek oluruz. Yeter ki önümüzü açın istiyoruz. Bugüne kadar açtığınız gibi” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde sizlerle çok uyumlu, ılımlı ve gerçekten iş birliği içerisinde bir dönem geçirdik. Güzel çalışmalar yaptık. Belediyede sizlere verilen hizmetleri daha kolay size ulaşabilmesi için elimizden gelen çalışmaları yaparak sizlerin memnuniyetini aldık. Bu konuda siz bize takdirlerinizi de belirtmiştiniz. Önemli olan tabi ki mimarlar ve mühendisler inşaatla alakalı tüm mühendislikler belediyeyle ortak paydaş, her şeyi belediyeyle yürüyen işler. Baktık ki burada bizden önce aksayan ne varsa bunların aksamaması için sizlere fikir sorduk. Sizlerde şöyle yapalım, biz şundan rahatsızız şu böyle olursa rahat ederiz gibi sözlerle bize yön verdiniz. Biz de onları yerine getirdik. Onun dışında ikili ilişkilerimizle sizlerinde söylediği gibi gayet iyi bir şekilde bu günlere geldik. Bundan sonra da daha iyi bir şekilde daha ilişkilerimizi üst seviyelere taşıyarak şehrimize en büyük menfaati sağlayabileceksek onun peşinde olacağız. Bir önceki dönemden çok daha iyi olmak zorundayız. Aynı geçmemesi lazım. Biz beraberce daha güzel, daha çok insanımıza dokunan sizleri rahat çalıştıran projelerle zaman geçireceğiz. Yani daha doğrusu vaktimizi ve nakdimizi tamamen vatandaşımızın çoğunluğunun istifade edebildiği işlere harcayacağız. Bunların içerisinde de sizler öncelikle geliyorsunuz. Tabii ki mimarlar olarak tüm şehrin gelişmesi, yapılanması, yaşama dokunan her şey sizle her türlü yapılması gereken çalışmayı sizler yapıyorsunuz. Bu anlamda ben de sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizler de bize karşı çok yakın ve ılımlı yaklaşıyorsunuz. Onun için biz burada sizlerle çalışmaktan son derece memnun olduğumuzu da belirtmek istiyorum. 5 yıl önümüzde uzun bir dönem var. Bu uzun dönemde inşallah bir önceki dönemde yaşadığımız afet ve sorunları yaşamadan dolu dolu çalışabileceğimiz bir dönem olsun diye dua ediyorum ve sizlerle beraber şehrimize çok daha güzel hizmetler yapabileceğimize inanıyorum. Bu anlamda vermiş olduğunuz desteklere yanımızda olmanıza her zaman için sizlere teşekkür ettim, etmeye de devam ediyorum. Sağ olun, var olun, inşallah güzel işleri hep beraber yapacağız”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.