AKP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PEHLİVAN'A BÜYÜK İLGİ

31 Mart yerel seçimleri öncesi sahaya inen Atabey Belediye Başkan Adayı Serdar Pehlivan, ilçede kurulan pazar yerinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

ISPARTA Yayın: 20 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 20.02.2024 10:18:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlçe sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılanan Pehlivan, “Atabey’de bu dönem ‘gönül belediyeciliği’ düsturu ile hizmet vereceğiz” dedi.


31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi AK Parti Atabey Belediye Başkan Adayı Serdar Pehlivan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
AK Parti Atabey Adayı Pehlivan, İlçe Başkanı Mehmet Kılıçaslan ve beraberindekiler bugün ilçede kurulan Pazar yerini ziyaret etti.
Pazarda esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti Atabey Belediye Başkan Adayı Serdar Pehlivan, sorun ve talepleri dinleme imkanı buldu. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan AK Parti Atabey Belediye Başkan Adayı Pehlivan, ilçe sakinleri ile yakından ilgilendi.
“Atabey’de sevgi ve hizmet” dönemi diyerek yola çıkan Serdar Pehlivan, “ilçe sakinlerimizin teveccühü için teşekkür ediyoruz. Atabeyli hemşehrilerimizin desteği ile ilçemizde ‘gönül belediyeciliği’ hizmet vermeyi amaçlıyoruz. 31 Mart yerel seçimleri ilçemizde yeni bir dönemin başlangıcı olaraktır” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.