BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN HALKI KAYMAKKAPI MEYDANI'NA DAVET EDİYOR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, tekrar aday gösterilen Şükrü Başdeğirmen, halkı meydanlara davet etti.

ISPARTA Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 11:40:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde bir kez daha Ak Parti'nin Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Ispartalı hemşehrileri ile buluşmak için sözleşti. Başkan Başdeğirmen tüm Isparta halkını 08 Ocak 2024 Pazartesi Günü Saat 17.00’da Kaymakkapı Meydanı’na davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta'nın adayının yine mevcut belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen olduğunu açıkladı. Başkan Başdeğirmen, adaylığının açıklanmasının ardından Isparta’ya gelecek. Başkan Başdeğirmen, çalışmalarının startını Kaymakkapı Meydanı’nda halkla buluşmasının ardından verecek

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.