ISPARTA 32 SPOR GALİBİYET İSTİYOR

Pembe-yeşilliler, cumartesi günü Denizlispor’la deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak haftayı galibiyetle kapatmak istiyor.

ISPARTA Yayın: 27 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.01.2024 12:51:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor, 22. Hafta karşılaşmasında kümede kalma savaşı veren Denizlispor’la deplasmanda karşılaşacak. 27 Ocak Cumartesi günü Denizli Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmayı Muğla Bölgesinden Hakan Ülker, Uşak Bölgesinden Melih Kurtuluş ve İzmir Bölgesinden Emrah Uluçay isimli hakemler yönetecek.
33 puanla 6. Sırada yer alan Isparta 32 Spor, 19 puanla 16. Sırada yer alan rakibini yenerek Play-Off potasında yer almak istiyor. Amed Sportif maçındaki tribün ve saha olayları nedeniyle maçını seyircisiz oynayacak olan yeşil-beyazlılar, ateş hattında yer alıyor.
Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise lider GMG Kastamonuspor, Fethiyespor’u konuk ederken takipçisi Alagöz Iğdırspor Kulübü ise evinde Erzincanspor’u ağırlayacak. Şampiyonluk adaylarından Amed Sportif Faaliyetler ise Düzce Cam Düzcespor’la deplasmanda karşılaşacak. Menemen Futbol Kulübü ise kümede kalma savaşı veren Arnavutköy Belediyespor’u konuk ederken İskenderunspor ise Uşakspor’ ağırlayacak. Kümede kalma savaşı veren Sarıyerspor, Karamanspor’u ağırlarken alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Aksaray Belediyespor Belediye Derincespor’u konuk edecek. Somaspor ise Etimesgut Belediyespor’u ağırlayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.