ITSO’DA DERİ OSB’NİN SORUNLARI ELE ALINDI

Isparta Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Deri İhtisas ve Karma OSB yönetimi tarafından tespit edilen sorunların ve eksikliklerin görüşüldü.

ISPARTA Yayın: 29 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.12.2023 11:49:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Isparta Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesinin güncel problemleri masaya yatırıldı, çözümü için çalışmalara başlandı.

Gerçekleşen toplantıya ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Meclis Başkanı Akif Aslan,  Isparta Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Marulcu, Isparta Belediyesi İmar Müdürü Haşim Gök, ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dede, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Topaloğlu ve yapı müteahhitleri katıldı.

Deri İhtisas ve Karma OSB yönetimi tarafından tespit edilen sorunların ve eksikliklerin görüşüldüğü toplantıda paydaş kuruluşlara düşen görevlere ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.