BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'DEN O İDDİALARA SERT YANIT

Yeni Sanayi’de ‘park alanı sattı’ iddialarına Başkan Başdeğirmen’den sert yanıt: Milletimizin aklıyla oynamak istiyorlar

ISPARTA Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 11:11:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yeni Sanayi Sitesi ziyareti sırasında esnaf bir belediye başkan adayının sanayideki Halkbank Şubesi’nin arka tarafı ve farklı bir noktadaki park alanlarının satıldığı yönünde iddiaları bulunduğunu belirterek, bunun doğru olup olmadığını Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e sordu. Esnafla birlikte uygulama üzerinden parsel sorgulaması yapan Başkan Başdeğirmen, “Böyle bir alan tapulu olarak görünmüyor. Tapusu olmayan alanı nasıl satabiliriz? İmarda da park alanı olarak geçiyor. Milletimizin aklıyla oynamak istiyorlar, bunlara inanmayın” dedi. 

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Yeni Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretlerine devam etti. Esnafı tek tek ziyaret eden Başkan Başdeğirmen, bereketli kazançlar dileklerini iletti. Başkan Başdeğirmen’e 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar dileyen esnaf, “Başkanım hayırlı olsun. Desteklerimiz sizinle. Sizden çok memnunuz. Allah yolunuzu açık etsin. Gönüllerimiz her zaman bir. Gereken ne ise yapacağız. Sözümüzün arkasındayız ne gerekirse o. Halkı dinliyorsunuz, vatandaşla sohbet ediyorsunuz. Yaptığınız hizmetleri görüyoruz. Eserler bırakmanız çok önemli” ifadelerinde bulundu.
Esnaf bir belediye başkanı adayının Halkbank Şubesi’nin arka tarafında bulunan ve farklı bir noktadaki park alanlarının Isparta Belediyesi tarafından satıldığı yönünde bir iddiada bulunduğunu belirterek, bu iddiayı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e sordu. Bu iddiaların asılsız olduğunu vurgulayan Başkan Başdeğirmen, esnafla birlikte cep telefonu üzerinden parsel sorgulama yaparak ‘satıldı’ denilen yerlerin durumunu kontrol etti. 
Başkan Başdeğirmen, “Buraları sattı demek çok ayıp. Parsel sorgulamada kayıt bulunamadı yazıyor. Bu tapusu yok demektir. Tapusu olmayan arsayı nasıl satabiliriz? Diğer söylenen yer için de kayıt bulunamadı yazıyor. Seçimde söylenen her şey mubah olamaz. İmarda da park alanı olarak geçiyor. Milletimizin aklıyla oynamak istiyorlar. Burası parktır tapusu yok. Satılması için tapu olması lazım. Bu yalan, iftiralara inanmayın” dedi. Esnaf da Başkan Başdeğirmen’in yanında olduklarını belirtti. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.