BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN: MAHALLELERİMİZE EŞİT HİZMET VERME GAYRETİ İÇİNDEYİZ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Binbirevler Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

ISPARTA Yayın: 13 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 13.10.2023 15:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Geleceğin Şehri Isparta için çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. 

Mahalle buluşmasında konuşan Binbirevler Mahallesi Muhtarı Fazlı Şıkşık, bugüne kadar her şeyin güzel olması için koştuklarını dile getirerek, “Hep güzel olsun istedik ancak biz çok güzeli yakaladık, çok güzel oldu. Mahallemize asfaltlar döküldü, mahallemizin sosyal tesisleri çevre düzenlemesiyle çok güzel yapıldı. Okulumuzun bahçesinin düzenlemesi en güzel şekilde gerçekleşti. Camimizde çalışmalar yapıldı. Vatandaşlarımızın rahatça alışveriş, düğün ve kına gecesi yapabilmesi için pazaryerimizin kapatılmasını talep etmiştik. Bugün pazaryerimiz bitmek üzere. Başkanım siz ‘4700 metrekare mezarlık mı olur, ben 400 bin metrekarelik alanda mezarlık yapacağım’ demiştiniz. Bu yapılan mezarlık sosyal donatılarıyla birlikte belki de Türkiye’nin sayılı mezarlıklarından birisi olacak. Ben size diyorum ki; Yiğidin hası harmanda belli olurmuş, sizin harmanınız bereketli olsun, yolunuz açık olsun, yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatı olması düşüncesiyle Allah razı olsun diyorum, teşekkür ederim” görüşlerinde bulundu.  
Vatandaşların ve çocukların büyük coşkusu ile kürsüye gelen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de 4,5 yıllık görev sürecinde tüm mahallelere eşit hizmet verme gayretinde olduklarını söylerken, mahalle buluşmalarıyla vatandaşların istek ve önerilerini yerinde aldıklarını dile getirdi. 
Vatandaşlar da tek tek istek ve önerilerini Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e sundular. Başkan Başdeğirmen, vatandaşların mahallelerindeki otobüs seferleri ile ilgili istekleri, belli yeşil alanlara oturma bankları taleplerinin hemen yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimat verdi. 
Bir vatandaş da belediyeye 2 ay önce evine doğalgaz bağlanmasıyla ilgili başvuruda bulunduğunu belirterek, “Allah razı olsun evime geldiler baktılar, evimin camlarını taktılar, evimi boyadılar, kötü kanepeleri attılar, yenilerini getirdiler. Allah razı olsun, çok sağ olun, eksik olmayın” dedi. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de evin doğalgazının bağlanacağını dile getirirken, “Evinin doğalgaz hattının bağlanmasını da en kısa zamanda yaparak teslim edeceğiz. Güle güle oturun” şeklinde konuştu. 
Temmuz ayında çocuklarının bisikletle yüksek bir yerden düştüğünü dile getiren bir vatandaş ise “Gerçekten kötü geçti. Kızımın tedavisi devam ediyor. Düştüğü yeri görmüştünüz, sizin huzurunuzda tüm ekip arkadaşlarınıza teşekkür etmek istiyorum. Çocuklarımızın düşmüş olduğu alan yapıldı. Size muhtarlığımız tarafından her hangi bir talepte bulunulmamasına rağmen siz bu olayla yakından ilgilendiniz. Herkesin huzurunda size teşekkür ediyorum” dedi. Geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Sizin evinize gelerek ziyaret etmiştim, çocuğunuzu da görmüştüm. Çocuğumuzu Allah korumuş. İnşallah Rabbim bir daha böyle kötü olaylar yaşatmasın, sizleri de korusun. Daha güzel şeyleri yapabilelim ki, bu kazalar yaşanmasın” ifadelerinde bulundu.
Bayanlar da kendileri için voleybol oynayabilecekleri bir saha yapılması talebinde bulunurken, bu talebin yerine getirileceğini kaydetti. 
Bir kız çocuğu da kendilerinin gönüllü olarak mahallerindeki sokak hayvanlarına baktıklarını mama aldıklarını ancak yeterli gelmediğini, yaptıkları yuvaların ise yaklaşan kış döneminde hasar göreceğini dile getirerek, “Sizden talebimiz kedilerimiz için 4785 sokağa barınak ve mama yardımı istiyoruz” dedi. Başkan Başdeğirmen, genç kızın barınak ve mama talebinin anında yerine getirileceğini aktardı. 
Mahalle Buluşmasının ardından Muhtar Fazlı Şıkşık, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e çiçek takdim ederken, mahalle sakinleri tarafından 3 Hatmi Şerif ve 23 Yasin okunduğunu dile getirdi. Okunan Hatmi Şerifler ve Yasin-i Şerif’in duası yapılırken, hasıl olan sevabı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (SAV) ve başta Filistin olmak üzere hayatını kaybedenler ile Başkan Başdeğirmen’in kızı ile tüm şifa bekleyenlere gönderildi. Başkan Başdeğirmen, çok güzel bir hediye aldıklarını dile getirerek, “Hep beraber dua ettik. Müslüman alemi olarak bugünlerde çok üzgünüz. Filistin’deki bu katliam bizleri çok üzdü. Rabbim bir an önce bu zor günlerde Müslüman kardeşlerimizi kurtarsın. Rabbim benim de kızıma ve tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin inşallah” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.