ANDIK DERESİNDEKİ DÜZENLEMELER'DE SONA YAKLAŞILDI

Isparta Belediyesi’nin Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesinde başlattığı yeniden düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor. Bölgede peyzaj düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

ISPARTA Yayın: 26 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 26.06.2023 12:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından şehirdeki tarihi yapılar yeniden ayağa kaldırılırken, atıl durumda uzun yıllardır kullanılmayan yerler de tekrar kente kazandırılıyor. Bu yerlerden birisi de yıllardır kaderine terk edilen Andık Deresi Bezirgan Şelalesiydi. Isparta Belediyesi, 40 bin metrekare alanda bölgenin yeniden canlandırılması için başlattığı çalışmaları sürdürüyor.

Çalışmalarda yürüyüş yolları ve köprüler oluşturuldu, çevresi dekoratif taş duvarlarla örülerek dinlenme ve piknik alanları ile havuz yapıldı. Dinlenme ve piknik alanlarının pergolelerinin montajları gerçekleştirildi. Bölgenin aydınlatmaları yapılırken, Andık Deresi Bezirgan Şelalesi ile Kirazlıdere’nin birbirine entegre edilmesi amacıyla açılan yol asfaltlandı.
Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesinde devam eden çalışmalarda havuzlar temizleniyor, bakımları yapılıyor. Ayrıca peyzaj düzenleme ve zemin taş döşeme çalışmaları da sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.