MEHMET TÖNGE MAHALLESİ MUHTAR ADAYI VİJDAN NAYIR

Mehmet Tönge Mahallesi Muhtar Adayı Vijdan NAYIR, seçilmesi halinde Mehmet Tönge’nin çehresini değiştirmek ve çok daha güzel bir yaşam merkezi haline gelmesi için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

ISPARTA Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 12:56:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mehmet Tönge Mahallesi Muhtar Adayı Vijdan NAYIR, 
31 Mart Yerel Seçimlerinde mahallemiz muhtarlığı, için adaylığımı koymuş bulunuyorum.  Uzun yıllardır Isparta’da emlakçı ve iş kadını olarak aktif bir şekilde çalışıyorum. Isparta’mızın her köşesi her mahallesi değerli fakat çocukluğum ve gençliğimin geçtiği Mahalle olan Mehmet Tönge Mahallesi benim için ayrı değerli. Bunu açıkçası kimseden saklayamam. Bu nedenle Mahallemizi ve sakinlerimizi iyi tanıyorum. Be sebepten mahallemizin tüm sorunlarına ve sakinlerinin talep ve şikayetlerine oldukça aşinayım. Mahallemizi ve gelişmeleri yakından takip ettiğim için zaman zaman belediye hizmetlerinde meydana gelen bazı aksaklıklar olabiliyor. Muhtar seçildiğim takdirde belediye ile koordinasyon halinde çalışıp mahallemizin tüm sorunlarını çözeceğimi taahhüt ediyorum. Ayrıca muhtarlık ofisinde bir iletişim merkezi ve Whatsapp hattı kurarak siz sayın mahalle sakinlerimizle 7/24 iletişim halinde olacağım ve tüm dilek ve şikayetlerinizi en kısa sürede çözüme kavuşturacağım. Mahalle Sosyal Tesisler ve Parklar yapılması ve mahallemizin Isparta çapında bir cazibe merkezi haline gelmesi için elimden gelen gayreti göstereceğim. Seçim öncesi nasıl tek tek kapıları ziyaret ediyorsak, seçim sonrasında da her gün mahallemizin bir sokağını belirleyip dilek ve şikayetlerinizle ilgileneceğiz. Sizler hizmetin ve alakanın en iyisine layıksınız. Sizlere layık olduğunuz ve hak ettiğiniz kaliteli hizmeti sunabilmek için seçimlerde desteğinizi bekliyorum. Hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.