BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

2023 Yılı 2. Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Aydın Baruş Başkanlığında Isparta Valiliği’nde yapıldı.

ISPARTA Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 12:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün, ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü’nün sekretaryasını yaptığı kurulda daha önceki toplantıda alınan kararlar ve yürütülen faaliyetler değerlendirilerek katılımcılar tarafından görüş ve öneriler iletildi. Toplantıda bulunan kamu kurumları ve STK’lar da bağımlılıklarla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Toplantının başındaki konuşmasında bağımlılık yapan maddelerin gençliği tehdit eden en önemli konuların başında geldiğini belirten Vali Baruş sözlerine şöyle devam etti: “Yaptığımız toplantılar, bağımlılık yapıcı maddelerin geniş toplum kesimlerine ulaştırılmasının önüne geçilmesi bakımından elimizdeki mücadeleyle ilgili olarak bizlere yeni fikirler veriyor. Bu mücadelede bizlere güç katıyor. Sizlerin de değerli katkılarıyla bugün de bu toplantı kapsamında daha önce aldığımız kararlar çerçevesinde kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız tarafından yapılan faaliyetleri değerlendireceğiz.

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bağımlılıkla mücadelede yaptığı eğitim çalışmalarının değerlendirilmesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün yine gençlere yönelik bilgilendirme ve aydınlatma çalışmalarının ne durumda olduğu yönünde sunumlar gerçekleştirilecek. Bu sunumlardan sonra da genel bir değerlendirme yapıp bağımlılıkla mücadelede kullanılacak diğer yöntemlerle ilgili siz değerli üyelerin fikirlerine ve düşüncelerine başvuracağız. Toplantıya katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Toplantımızın hayırlı geçmesini diliyorum” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.