KEMER BELEDİYESİ EĞİTİM KURSU’NDA SINIF BELİRLEME SINAVLARI BAŞLADI

Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda 17 Temmuz Pazartesi sabahı başlayacak olan eğitimler öncesinde sınıf belirleme sınavları başladı.

ANTALYA Yayın: 10 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 10.07.2023 14:47:00
Editör - Ahmet ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla yola çıkan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun öncülüğünde gazinodan eğitim yuvasına dönüştürülen Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda sınıf belirleme sınavları başladı. 

Kursa gelerek ücretsiz olarak üniversiteye hazırlık dersleri alan öğrenciler, 17 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan dersler öncesinde sınava tabi tutuluyor. Sınavlar, 4 gün boyunca devam edecek. 

Kursta, alanında uzmanlaşmış 11 öğretmen hayalindeki üniversiteyi kazanmayı düşünen öğrencilere eğitim veriyor. 

Sayısal, eşit ağırlık, sözel ve dil sınıflarında eğitim alacak öğrenciler, uzun bir maratonu kurs merkezindeki öğretmenleri ile koşacak.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak öğrencilerin her zaman yanlarında olmaya devam ettiklerini söyledi.

Kursta ücretsiz eğitim alan öğrencilere ve geleceğin teminatı olan öğrencileri yetiştiren öğretmenlere başarılar dileyen Başkan Topaloğlu, “Belediyemize ait kursumuzda derslerimize 17 Temmuz’da başlıyoruz. Öğrencilerimiz, dersler öncesinde sınıf belirleme sınavlarına giriyor. Öğrencilerimizin ilk geldiği günden itibaren çıtayı yükselteceklerine inancım tam. Bizim için önemli olan burada eğitim alıp üniversiteyi kazanan çocuklarımızın ileride vatana ve millete hizmet etmesi. Bu konuda her zaman arkalarındayız. Desteğimizi asla kesmeyeceğiz. Şimdiden iyi bir eğitim yılı olmasını diliyorum.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.