MİLLETVEKİLİ AYDIN'DAN ESNAF TEŞKİLATINA ZİYARET

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Parti Sözcüsü Birol Aydın, beraberinde partinin il yöneticileriyle birlikte Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti

ISPARTA Yayın: 07 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.09.2023 16:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Parti Sözcüsü Birol Aydın, beraberinde partinin il yöneticileriyle birlikte Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Başkanı Ahmet Tural, Esnaf Odaları Birliğinin kurumsal yapısıyla ilgili bilgi verdi. Esnafın en önemli beklentisinin Bağ-Kur’da 9000 gün olan emeklilik prim gününün 7200’e indirilmesi olduğunu, TBMM açılır açılmaz ilk gündem maddesinin bu düzenleme olması gerektiğini belirterek Milletvekili Aydın’dan bu konuda Meclis’te destek vermeleri talebinde bulundu.

Başkan Tural, ayrıca konut kiralarına getirilen yüzde 25 sınırlamasının işyeri kiraları için de uygulanması, yüksek sigorta ve Bağ-Kur primlerinin düşürülmesi ve Perakende düzenlemesinin bir an önce çıkarılmasına ilişkin esnafın taleplerini dile getirdi.

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Parti Sözcüsü Birol Aydın da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Isparta’da olduklarını ve bu kapsamda Esnaf Odaları Birliğini ziyaret ettiklerini kaydetti. Ülkenin iyiye gitmediğini belirten Aydın, kutuplaşmanın mutlaka önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Saadet Partisi olarak, iktidarın Meclis’e getireceği halkın menfaatine olacak her türlü düzenlemeye destek vereceklerini ifade eden Aydın, insanımızın refahına katkı sunmayacak onları oyalayacak konulara da set çekeceklerini kaydetti. Aydın, Başkan Tural’ın dile getirdiği taleplerin, Mecliste takipçisi olacaklarını belirtti. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişiyle son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.