BAŞDEĞİRMEN: ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞE DAHA İYİ HAZIRLANACAKLAR

Isparta Belediyesi açılışlara gece-gündüz demeden devam ediyor. Eğitim alanında hizmet verecek olan Vatan Mahallesi Gençlik Merkezi ve Halk Kütüphanesi akşam saat 23.00’da düzenlenen törenle, kalabalık bir toplulukla açıldı.

ISPARTA Yayın: 19 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 19.03.2024 16:37:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Belediyesi tarafından Vatan Mahallesinde yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi ve Halk Kütüphanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Gece saat 23.00’da yapılan açılışa AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Vatan Mahallesinde içerisinde çok amaçlı salon, çocuklar ve gençlerin faydalanabileceği bölümlerin bulunduğu, etüt merkezi olarak da ders çalışabilecekleri Gençlik Merkezi ve Halk Kütüphanesinin açılışında konuşan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meydan AVM’de açtıkları kütüphaneye ulaşamayan çocuk ve gençlerin bulundukları mahallelerde ders çalışabilmelerini ve kitap okuyabilmelerinin amaçlandığını söyledi. Başdeğirmen, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah geleceğe daha iyi hazırlanırlar. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Gecenin bu saatinde bu güzelliği hep birlikte yaşamış olmaktan son derece mutluyum. Kütüphanemiz bütün mahalle sakinlerimize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.
Konuşmanın ardından yapılan duayla birlikte açılış kurdelesi protokol ve çocuklar tarafından kesilen halk kütüphanesi hizmete girdi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen çocuklarla yakından ilgilendi, birlikte kitap okudu, sohbet etti. Vatandaşlarda çocukları için eğitim anlamında böylesi güzel bir yatırıma imza atan Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.