AK PARTİ ADAYLARINDAN BİR İSİM ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Genel Merkezi tarafından Şarkikaraağaç Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen mevcut Belediye Başkanı İsa Çarkacı, adaylıktan ayrıldığını duyurdu.

ISPARTA Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 11:33:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, belediye meclis üyesi aday listesi nedeniyle anlaşmazlık çıkması üzerine adaylıktan çekildiğini açıkladı. AK Parti İl başkanının nezaretinde ilçe başkanı, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarının ve belediye başkan adayı İsa Çarkacı’nın katılım ve istişaresiyle hazırlanan belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyeleri aday listesine; önce onay veren İsa Çarkacı; bir gün sonra ise listedeki 2 adayı ilçedeki seçmenlerin istemediğini belirterek, listeden çıkarılmasını istedi. Daha önce anlaşmaya varıldıktan sonra imzalanan listenin değişmeyeceğinin ve geçerli olduğunun belirtilmesi üzerine Başkan Çarkacı da adaylıktan çekildiği açıkladı.

Ayrıca Çarkacı’nın ilçe halkından yoğun telefonlar aldığını fakat aday olmayacağını kesin karar verdiği halde kamuoyunun baskısıyla başka bir partiden aday olabileceğinin sinyallerini verdi.

İŞTE BELEDİYE MECLİS VE İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAY LİSTESİ

KIRMIZI DAİRE İÇİNDEKİLER İSA ÇARKACI TARAFINDAN İSTENMEYEN İSİMLERDİR

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.