YILMAZ VURAL ISPARTA’YA GELİYOR

Türkiye’nin yakından tanıdığı ve şuanda Ispartaspor’un da içinde bulunduğu 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemenspor’u çalıştıran Teknik Direktör Yılmaz Vural, hafta sonu Isparta’ya geliyor.

ISPARTA Yayın: 17 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.01.2024 15:36:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Somaspor’u 1 – 0 mağlup ederek ikinci yarıya galibiyetle başlayan Ispartaspor, bu hafta sonu yani 21 Ocak Pazar günü Isparta Atatürk Stadyumunda Menemenspor ile karşılaşacak. 

Kendisi gibi Play – Off mücadelesi veren rakibini Isparta’da ağırlayacak olan Yeşil – Pembeli ekip, Somaspor galibiyetinin de verdiği moralle rakibini mağlup ederek yoluna emin  adımlarla ilerlemek istiyor.

Bu doğrultuda; Menemenspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural da Pazar günü takımının başında Isparta’ya gelecek ve Atatürk Stadyumunda Isparta’ya karşı takımını galibiyete taşımak için ter dökecek. Söz konusu maç, Pazar günü saat 14.00’te başlayacak. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.