EĞİRDİR'DE KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İLÇE TOPLANTISI YAPILDI

Eğirdir’de, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon ve 5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu Kapsamında İlçe Çocuk Koordinasyon Toplantısı Yapıldı.

ISPARTA Yayın: 05 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2023 15:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

6284 Sayılı Kanunun Kapsamında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı ve 5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanuna Göre Verilen Koruyucu ve Destekleyici Tedbir Kararlarının Uygulanması Hakkındaki Yönetmeliğin ilgili maddesine istinaden İlçe Çocuk Koordinasyon Toplantısı 3 Ekim Salı günü Eğirdir Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kaymakam Adem Çelik başkanlığında gerçekleştirilmiştir.

Yapılan bilgilendirmede: “Toplantıda ilgili kurum ve kuruluşlar kadına yönelik şiddetle mücadele aile Birliği’nin korunması aile içi şiddetin önlenmesi konuları ile ilgili olarak yapılan çalışmalar alınacak tedbirler ve istatiksel sunumlar gerçekleştirilmiştir. Toplantıda ayrıca 2023 yılı kadına yönelik şiddetle mücadele faaliyet raporu hakkında değerlendirmelerde bulunmuş ve tüm hedeflerini gerçekleştirilebilmesi adına kurumlar arası koordinasyonun ve işbirliğinin sağlanması kararı alınmıştır” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.