GENÇLİK VE SPOR BAKANI HEMEN YAPIN TALİMATINI VERDİ

AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin, Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ı makamında ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 26 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.07.2023 16:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakan Aşkın Bak'a il ve ilçelerinde yürüttükleri projeler hakkında bilgi veren İl Başkanı ve Milletvekilleri, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Onlar için yeni projeler üretiyoruz. Sayın Bakanımız da projelerimize tam destek veriyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

*Eğirdir KYK Yurdu yapım ihale inşaat talimatı verildi.

*Isparta Merkez Anadolu Mahallesi Çok amaçlı spor salonu ikmal inşaat ihalesi talimatı verildi.

*Nüfusu büyük olan köylere İL Özel İdaresi aracılığı ile ilk etapta toplam 5 köyümüzde projelendirilen mini saha yapımı talimatı verildi.

AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin, Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun Sayın bakanımıza, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Projelerimizin tam destekçisi olan Sayın Bakanımıza ilgisi ve ilimize ve ilçelerimize duyduğu derin muhabbet dolayısıyla çok teşekkür ediyoruz. Kendisinin tüm hemşehrilerimize selamları var. Bizlere sevgilerini gösteren ailelerimiz çocuklarımız ve gençlerimiz için gece - gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.