ISPARTA BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN'LE GÖNÜLLERİN VE GELECEĞİN ŞEHRİ

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte hafta sonunda Kirazlıdere’de vatandaşlarla bir araya gelerek, çocuklara ve vatandaşlara pamuk şekeri dağıttı.

ISPARTA Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 16:33:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vatandaşlar, 31 Mart yerel seçimlerinde desteklerinin Başkan Başdeğirmen’le olduğunu belirterek, “Başkanım çok güzel hizmetleriniz var. Isparta sizinle gönüllerin ve geleceğin şehri” dediler. 

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, hafta sonunda şehrin cazibe merkezi Kirazlıdere’de vatandaşlarla buluştu. Başkan Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte Kirazlıdere’de çocukları sevindirerek, pamuk şekeri dağıttı. Başdeğirmen çifti, çocuklar ve vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı. 
31 Mart yerel seçimlerinde ilk kez oy kullanacağını belirten gençler, oylarını Başkan Başdeğirmen’e vereceklerini belirtirken Boztepe’den geldiğini söyleyen bir vatandaş “2 gündür Isparta’dayım öve öve bitiremiyorum. Cam terasa çıktım, çok beğendim. Başkanımı özellikle tebrik edeceğim demiştim, karşılaştık. Kirazlıdere muazzam ötesi bir yer olmuş” dedi.
Çocukları sevindiren Başdeğirmen çiftine teşekkür eden vatandaşlar, “Başkanım çok mutlu olduk, çocukları sevindiriyorsunuz. Allah işinizi rast getirsin. Gönlümüz ve desteğimiz sizinle. Hakkınızı ödeyemeyiz. Burasının eski halini biliyorduk, şimdi ki hali çok güzel oldu. Isparta sizinle gönüllerin ve geleceğin şehri” şeklinde konuştular. 
Vatandaşlara iyi dilekleri için teşekkür eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Isparta sizlerle güzel. Önümüzdeki dönemde çok daha güzel hizmetleri yapacağız inşallah” dedi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.