"O GÜLER YÜZÜNÜZLE SİZİNLEYİZ"

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanı ziyareti sırasında vatandaşların yoğun ilgilisiyle karşılaştı.

ISPARTA Yayın: 13 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 13.02.2024 11:34:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başkan Başdeğirmen’le bol bol fotoğraf çektiren vatandaşlar, Başdeğirmen’in şehre çok güzel hizmetler kazandırdığını ifade ederek, “Allah sizden razı olsun. Andık, Kirazlıdere, cam teras çok güzel oldu. O güler yüzünüzle sizinleyiz” dediler. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’nın doğal güzellikleri arasında yer alan ve yıllardır unutulmuş bir cevher olan Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesini yeniden şehre kazandırmıştı. Şehrin yeni bir cazibe merkezi haline gelen Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanında vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet etti, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde destek istedi. Başkan Başdeğirmen’e ziyareti sırasında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç de eşlik etti.
Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanının çok güzel bir hale geldiğini belirten vatandaşlar, “Sizin arkanızdayız. Allah sizden razı olsun. Andık, Kirazlıdere, Cam teras çok güzel oldu. O güler yüzünüzle sizinleyiz” derken bir genç de 31 Mart’taki yerel seçimlerde ilk kez oy kullanacağını ve ilk oyunu Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen için değerlendireceğini söyledi. 
Bölgeyi gezmeye gelen Burdur AK Parti eski İl Başkanı Volkan Mengi de, Başkan Başdeğirmen’in icraatlarını görmeye geldiklerini söyledi. Andık Deresi bölgesini çok beğendiklerini belirten Mengi, “Buranın bir örneğini de Burdur’a transfer edelim. Burası çok güzel olmuş, elinize sağlık” şeklinde konuştu.
Şehir dışından gelen vatandaşlar ise Başkan Başdeğirmen’in şehre kazandırdığı hizmetlerin çok güzel olduğunu ifade ederek, “Allah razı olsun, çok güzel bir bölge olmuş” derken Başkan Başdeğirmen, yaz mevsiminde bölgenin daha da güzel bir görünüme kavuşacağını vurguladı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.