SPORCULARA ULAŞIM DESTEĞİ

Kemer Belediyesi, ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına katılacak olan Kemerli sporcular ve antrenörlere ulaşım desteğini sürdürüyor.

ANTALYA Yayın: 09 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 09.06.2023 18:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News
Kemer Belediyesi, Kırşehir’de 10-11 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Okul Sporları Yıldız Kız ve Erkek Karate Müsabakaları’na katılacak olan Kemerli sporculara ulaşım desteği sağladı.
 
Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Kırşehir’de karate müsabakalarında Kemer'i temsil edecek olan Meliha Nur Birdal, Serap Demirhan ile antrenör Sultan Kınacı’yı müsabakalar öncesinde ziyaret etti. 
 
Sporcular ve antrenör Sultan Kınacı’ya Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun selamını ileten Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, sporcuların ve antrenörün otobüs biletlerini teslim etti. 
 
Biletlerini alan antrenör Sultan Kınacı ile sporcular, desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini ifade etti. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.