SÜTÇÜLER'DE SKM AÇILIŞI

Sütçüler çok şanslı

ISPARTA Yayın: 17 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 17.02.2024 11:27:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bugüne kadar AK Parti’nin yüz akı olan Sütçüler, 31 Mart Yerel seçimlerinde yine rekor bir oy alarak üzerine düşeni yapmaya hazırlanıyor. Sütçüler’in çalışkan Belediye Başkanı ve Adayı İsmail Yurdabak, ilçesine milyonlarca yatırım yaparak çehreyi değiştirdi. İsmail Yurdabak’ın Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun katılımla açıldı.

SKM açılışına yoğun ilgi olurken AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, SKM Başkanı Fatih Tola, Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, SÜDER Başkanı Faruk Daşdöner, Sütçülerspor Kulüp Başkanı Özkan Demirel, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.
Program sonrasında Pazar ziyareti yapılarak esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlar, yeniden İsmail Yurdabak Başkanı yeniden aday gösterdikleri için teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.