YALVAÇ'TA OTOMOBİL İLE PAT PAT ÇARPIŞTI; 1 ÖLÜ, 3 YARALI

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde pat pat olarak tabir edilen tarım aracı ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

ISPARTA Yayın: 08 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 08.07.2023 15:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Kaza, Yalvaç-Senirkent karayolu Gökçeali köyü yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Senirkent ilçesinden Yalvaç istikametine seyir halinde olan M.Y. (63) hakimiyetindeki DS 71067 plakalı otomobil ile N.A. (79) hakimiyetindeki tescilsiz pat pat çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı otomobil sürücüsü M.Y. ile otomobilde bulunan S.G. (18), P.Y. (54) ve pat pat sürücüsü N.A., Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazanın pat pat sürücüsünün kontrolsüz şekilde karşı şeride geçmesi sebebiyle meydana geldiği tespit edilirken, N.A. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.