ISPARTA BELEDİYESİ'NİN ÇEŞİTLİ KURSLARIYLA STRES ATIYORLAR

Isparta Belediyesi’nin Step, Aerobik Ve Plates Kursuyla Enerji Depoluyorlar

ISPARTA Yayın: 14 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 14.08.2023 13:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Isparta Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kadınlara yönelik ücretsiz step, aerobik ve plates kursu düzenleniyor. Kursa yoğun ilgi gösterilirken farklı gruplarda toplam 450 kadın step, aerobik ve plates yaparak stres atıyor.

Isparta Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nce kadınlara yönelik step, aerobik ve plates kursu düzenleniyor. Halı Sarayındaki Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Spor Salonunda gerçekleştirilen kurslara toplamda 450 kadın katılıyor. Kadınlar kursta Isparta Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü step, aerobik ve plates eğitmeni eşliğinde hareketsiz kalan kas gruplarını sporla aktive haline getiriyor ve böylelikle sağlıklı bir vücuda sahip olabilme imkanına kavuşuyor. Doğru nefes egzersizleri ve doğru kas gruplarına yönelik çalışmalarla da vücudun gelişimi sağlanıyor.

Step, Aerobik ve Plates kursuna katılan Satı Şanlı, Isparta Belediyesi’nin düzenlediği kurstan çok memnun olduklarını, egzersizler sayesinde enerji kazandıklarını ve güzel arkadaşlıklar edindiklerini dile getirdi. Şanlı, “3 senedir bu kursa geliyorum. Çok memnunum, teşekkür ederim” dedi.

64 yaşında olmasına rağmen belediyenin step, aerobik ve plates kursuna geldiğini ifade eden Hesna Güldoğan, “Sağlık ve kişisel gelişim adına çok güzel paylaşımlar yapıyoruz. Herkes gelsin ben 10 yaş gençleştim. Belediyemizin bu hizmeti çok güzel. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Esin Erol da evde çocuğu olduğu için spora gelemeyenlere seslenerek, “Böyle düşünmesinler. Sağ olsun başkanımız bu salonu ayarladı. Ben sporumu yaparken yan taraftaki güreş alanında da çocuğum sporunu yapıyor. Bu hizmeti bize sunan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Isparta Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fatih Eti, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla Halı Sarayı’nın son katında yer alan eski düğün salonunun kendilerine spor salonu olarak tahsis edildiğini, step, aerobik ve plates kursunun bu salonda düzenlendiğini söyledi. Yaklaşık 450 kişinin bu kursa katıldığını dile getiren Eti, “Antrenmanlarımız devam ediyor. Burayı bize kazandıran Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e çok teşekkür ediyorum. Isparta halkı da burayı bir değer gördü ve bu değere sahip çıktı. Halkımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.