KEMER BELEDİYESİ’NDEN TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde sürdürdüğü temizlik çalışmaları kapsamında mıntıka, bahçe atıkları ve atık ev eşyaları temizliği yaptı.

ANTALYA Yayın: 12 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.07.2023 15:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kemer genelinde çevrede oluşan bahçe atıkları, ev atıkları ve diğer çöpler, belediye ekipleri tarafından temizlendi.

Sahillerde, ormanlık alanlarda ve yol kenarlarında biriken çöpleri temizleyen belediye ekipleri, rutin olarak yaptığı mıntıka temizliği çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak ilçe genelinde hummalı şekilde temizlik çalışmaları yaptıklarını söyledi. 

Daha temiz bir Kemer için gece gündüz temizlik çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizen Başkan Topaloğlu, “Temizlik işleri müdürlüğümüz ilçemiz genelinde temizlik çalışması yapıyor. Bahçe atıkları, evsel atıklar ve diğer çöpleri hızlı bir şekilde temizliyor. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamaları için çalışıyoruz. Bu süreçte canla başla çalışan belediye personelime çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.