ARSLANBUCAK’TA YOL VE IŞIKLANDIRMA ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yaptığı yol ve kaldırım çalışmaları ile ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

ANTALYA Yayın: 22 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 22.07.2023 15:54:00
Editör - Ahmet ÇELİK
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

İlçe genelinde kaldırım çalışmalarına hız kesmeden devam eden belediye ekipleri, Arslanbucak Mahallesi Minta Sokak’ta yol ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Belediye ekipleri, Arslanbucak Mahallesi’nde yol ve kaldırım çalışmasını kısa sürede tamamlayarak halkın kullanımına kazandıracaklarını bildirdi. 

Ekipler ayrıca, Arslanbucak Mahallesinde yaklaşık 2 km uzunluğundaki Cumhuriyet Caddesi orta refüjdeki eski tip aydınlatma direkleri sökülerek yerine dekoratif aydınlatma direkleri monte ediyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu “Tüm mahallelerimizde olduğu gibi Aslanbucak Mahallemizdeki çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyor. Daha modern bir Kemer için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.