GÜÇLÜ İRADE GÜÇLÜ HİZMET

Isparta Belediyesi Modernevler Mahallesi Sosyal Tesisleri açıldı

ISPARTA Yayın: 14 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2024 11:21:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından şehirde sosyal tesislerin yapımına hız verildi. Bugüne kadar Akkent Mahallesi, Ayazmana ve Vatan Mahallelerine sosyal tesisler inşa edilirken, Gülevler Mahallesi Sosyal Tesis yapımında ise sona gelindi. 

Diğer taraftan yine gençlerin derslerini çalışabileceği, kadınların ISMEK kurslarıyla el becerilerini geliştirebileceği, içerisinde çeşitli faaliyetlerin de yapılabileceği Modernevler Mahallesi Sosyal Tesisinin yapımı da tamamlanarak, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 
3.531 metrekarelik bahçe içerisine inşa edilen sosyal tesiste 3 adet derslik bir adet çok amaçlı salon, muhtarlık ile 3 adette dükkân bulunuyor. Sosyal tesisin açılışına AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, muhtarlar, sivil toplum kuruluşunun temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
Modernevler Mahallesi Sosyal Tesis açılışında konuşan Mahalle Muhtarı Ebru Özbayrakçı, “Başkanımızın mahallemize destekleri ve yatırımları takdire şayan. Bugün mahallemizin yeni sosyal tesisine kavuşmuş olmasından dolayı şahsım ve mahalle sakinlerim adına başkanımıza teşekkür ederim” dedi. 
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç de hangi mahallenin ne ihtiyacı varsa Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in hepsini tek tek ekibiyle birlikte yaptığını söyledi. Güleç, “Bu hizmetlerin çok daha fazlası 31 Mart’tan sonra da hızla devam edecek. Bu tesisin hayırlı olmasını diliyorum” görüşlerinde bulundu. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in 2019’da göreve gelmesinin ardından mahalleleri ilmek ilmek dokuduğunu belirten AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de “Başkanımız, nerede ne ihtiyaç varsa birlikte el ele vererek mahallelerimizin sorunlarını, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini tek tek yerine getirdi. Cumhurbaşkanımızdan almış olduğumuz ilhamla biz milletimize hizmetkar olabilmek gayreti içindeyiz. Başkanımızın Modernevler Sosyal Tesisinin yapımında büyük gayretleri oldu. 31 Mart’ta güçlü iradenizi ortaya koyarak Şükrü başkanımız ve ekibini tekrar göreve getirdiğiniz takdirde bizler bu memlekete hizmet yolunda daha güzel hizmetleri sizlerle buluşturmanın gayreti içinde olacağız” şeklinde konuştu.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de hizmete sundukları sosyal tesislerin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, önemli gördükleri çalışmalardan birinin vatandaşlar için ihtiyaç duyulan altyapıları hazırlamak olduğunu söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Birçok mahallemizde eksiklikleri gidererek bugünlere geldik. Bu sosyal tesisimizde modern ve günün şartlarına, ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlandı” derken, sosyal tesis ve yapımına ilişkin genel bilgiler verdi.
Tesisin başta Modernevler Mahallesi olmak üzere şehre hayırlı olmasını dileyen Başkan Başdeğirmen, “Bu tesislerimizi ihtiyaçlara göre çoğaltıyoruz. Diğer mahallelerimize yapılacak olan sosyal tesislerimiz için de proje çalışmalarımızı hazırladık” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından Modernevler Mahallesi Muhtarı Ebru Özbayrakçı, Başkan Başdeğirmen’e bugüne kadar mahallelerine vermiş olduğu katkı ve yatırımlardan dolayı teşekkür plaketi sundu. Ardından yapılan duayla birlikte sosyal tesisin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi ve sosyal tesis binası gezildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.