GÖNÜLLERDESİNİZ BAŞKANIM

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 14:53:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeline çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Başdeğirmen, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Seçimlerde Başdeğirmen’e başarılar dileyen personel, “Allah yolunuzu açık etsin. Gönüllerdesiniz başkanım. Kendi başınıza bir sembolsünüz” dediler. 

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Başdeğirmen, İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Bayram Demir ve kurum personelini ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. 31 Mart yerel seçimlerinde Başkan Başdeğirmen’e başarılar dileyen personel, şehrin ve mahallelerin güzel hizmetler aldığını belirterek, teşekkürlerini iletti.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personelini çalıştıkları ortamlarda tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, personelle sohbet etti, yerel seçimlerde destek istedi. Başkan Başdeğirmen’e 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar dileyen İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli, “Başkanım hayırlı olsun. Her zaman arkanızdayız. Allah yolunuzu açık etsin. Gönüllerdesiniz başkanım. Kendi başınıza bir sembolsünüz. Şimdiye kadar gördüğümüz en makbul insansınız” dedi.
Isparta Belediyesi mezbahanesi ve hayvan barınağı ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin uyum içerisinde çalıştıkları belirtilirken Başkan Başdeğirmen, “Sizlerden memnunuz. Allah razı olsun. Barınaktaki arkadaşlarımız da sizlerle çok güzel hizmetler veriyorlar. Barınak konusunda en başarılı illerden bir tanesiyiz” derken Isparta Belediyesi’nin hayvan barınağının ve Kurban Bayramlarında yoğunluğa rağmen mezbahanenin çok düzenli çalıştığı belirtildi. 
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in mahallelere yaptığı hizmetlerden memnuniyetini ifade ederek, “Batıkent Mahallesinde çok memnunuz. Mahallemizi çiçek gibi yaptınız. Elinize sağlık” derken Başkan Başdeğirmen, “Tüm mahallelerimize hizmet veriyoruz. Akkent Mahallesi’ne sosyal tesis yaptık. Oraya kapalı pazaryeri yapacağız, ihaleye çıkıyoruz. Gölcük Tabiat Parkının işletmesini aldık. Öncelikle orada fiyatı düşüreceğiz. Vatandaşlarımıza uygun fiyata güzel bir hizmet vereceğiz” görüşlerinde bulundu. Bir personel ise Anadolu Mahallesi’ne kentsel dönüşümün gelip gelmeyeceğini sordu. Başkan Başdeğirmen, yeni dönemde kentsel dönüşüm çalışmalarının Anadolu Mahallesi’nden başlayacağını söyledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.