YENİDEN BAŞKANIMIZ OLACAKSINIZ

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Fatih Çarşısı esnafını ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 11:15:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart yerel seçimlerinde Başkan Başdeğirmen’e başarı dileklerini ileten esnaf, “Başkanım arkanızdayız, sizi destekliyoruz. Hayırlısıyla yeniden başkanımız olacaksınız” dedi.

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Fatih Çarşısı esnafını ziyaret eden Başkan Başdeğirmen, her girdiği dükkanda esnafın güler yüzüyle ve ilgisiyle karşılandı. 
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde Başkan Başdeğirmen’e başarılar dileyen esnaf, “Başkanım arkanızdayız, sizi destekliyoruz. Hayırlısıyla yeniden başkanımız olacaksınız” dedi.
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Fatih Çarşısı ziyaretinde pandomim sanatçısı Ulvi Arı ile de sohbet etti. Başkan Başdeğirmen’e kitap hediye eden Arı, küçük bir gösteri sundu. Başkan Başdeğirmen, 5 yıl önce göreve geldiklerinde şehirde tiyatro ve konferans salonu olmadığını sadece Kültür Sineması bulunduğunu, ancak orasının da eski olmasından dolayı sanatçıların gelmek istemediğini söyledi. Son 20 yılda şehre 30 tiyatro geldiğini belirten Başkan Başdeğirmen, Isparta Belediyesi Kültür Merkezi açıldıktan sonra 127’si özel olmak üzere yaklaşık 400 tiyatronun şehirde gösteri yaptığını söyledi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.