TİNGADER'DEN KUTLAMA ZİYARETİ

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Genel Başkanı Ispartalı Mehmet Ali Çelik, 184. Kuruluş Yıldönümünü nedeniyle Jandarma Teşkilatı’nı kutladı.

ISPARTA Yayın: 19 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 19.06.2023 12:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TİNGADER’den yapılan açıklamada: “Akdeniz Gazetesi İmtiyaz Sahibi de olan Mehmet Ali Çelik, gazetenin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Müslüm Aktürk ve TİNGADER’in Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şener Taşören’le birlikte Isparta İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Sabri Küyük’ü ziyaret etti.

Jandarmanın vatanın ve milletin can güvenliği konusunda fedakârca hizmet ettiğini hatırlatan Mehmet Ali Çelik bu uğurda şehit olanlara Allah’tan rahmet, gazilere şifalar diledi. TİNGADER’in ülke genelinde teşkilatlandığını, yakın zamanda 81 ilde şube kurmayı planladıklarını vurgulayan ve her zaman devletinin yanında yer aldıklarını bildiren Çelik, Alay Komutanı Sabri Küyük’ün şahsında bütün Jandarma Teşkilatı’nı tebrik etti.

Akdeniz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Müslüm Aktürk ise Anadolu Ajansı’nda çalışırken yaklaşık 10 yıl Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde görev yaptığını belirterek, “Mesleğimiz gereği asker ve polisle bir araya geldiğimiz, operasyonlara katıldığımız günler oldu. Onlarla birlikte dağlarda kaldığımız, onlarla birlikte üzüldüğümüz, mutlu olduğumuz anıları yaşadık. Şu gerçek ki, şayet ülkemizde güvenli bir şekilde yaşıyorsak bunu önce Yüce Allah’a sonra içteki ve dıştaki tehlikelere karşı canlarını siper eden askerimize, polisimize borçluyuz” dedi.

TİNGADER Genel Başkan Yardımcısı Şener Taşören de, Jandarma Teşkilatı’nı 184. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle kutladı.

İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Sabri Küyük, söz konusu ziyaret nedeniyle TİNGADER ve Akdeniz Gazetesi heyetine teşekkür ederek, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güveni için seve seve 24 saat görev yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz ve bundan da çok mutluyuz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.