4 KATLI BİNADAKİ PATLAMADAN ISPARTA’YA ACI HABER

Ispartalı 34 yaşındaki Mustafa Eray Özdil, oturduğu dairede meydana gelen patlama sonrasında balkondan düşüp yaşamını yitirdi.

ISPARTA Yayın: 29 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 29.08.2023 13:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ispartalı 34 yaşındaki Mustafa Eray Özdil, oturduğu dairede meydana gelen patlama sonrasında balkondan düşüp yaşamını yitirdi.

Eskişehir’de 4 katlı bir apartmanın en üst katındaki dairenin mutfağında meydana gelen patlamada, evde yalnız yaşayan Ispartalı Mustafa Eray Özdil (34), balkondan düşüp yaşamını yitirdi. Patlama anı, park halindeki bir otomobilin araç kamerasına yansıdı.

Eskişehir’de görev yapan Ispartalı aile DSİ Mühendisi Erdal ve Aysel Özdil’in oğlu Mustafa Eray Özdil’in Odunpazarı ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi Kemer Sokak’ta 4 katlı bir apartmanın en süt katında oturduğu dairenin mutfağında saat 02.30 sıralarında patlama oldu. Bu sırada balkonda bulunan Özdil, patlamanın etkisiyle sokağa düştü. Mahallede paniğe neden olan patlamanın ardından adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde yola düşen Mustafa Eray Özdil’in hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Özdil’in cesedi otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

ISPARTA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Apartmanın 4’ncü katındaki patlamada sokağa düşerek hayatını kaybeden Mustafa Eray Özdil’in olay sırasında eve yalnız olduğu, annesi, babası ve kardeşinin ise bir süredir Bodrum’da olduğu öğrenildi. Özdil ailesinin acı haberin ardından Eskişehir’e dönmek için yola çıktıkları belirtildi. Öte yandan Mustafa Eray Özdil’in Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde otopsi işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Yapılacak olan otopsinin ardından Özdil’in cenazesinin memleketi Isparta’da toprağa verileceği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.