BAŞDEĞİRMEN: DAHA YEŞİL BİR ISPARTA İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Isparta Belediyesi geçen sene olduğu gibi bu yıl da vatandaşlara ücretsiz meyve fidanı dağıttı.

ISPARTA Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 13:00:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Fidan dağıtımını yerinde takip ederek, vatandaşlara fidan dağıtan Başkan Başdeğirmen, amaçlarının daha yeşil bir Isparta olduğunu söyledi. Başkan Başdeğirmen, önümüzdeki günlerde ücretsiz meyve fidanı dağıtımının devam edeceğini bildirdi. 

Isparta Belediyesi, şehri meyve fidanlarıyla donatmaya devam ediyor. Dağıtılan çeşit çeşit meyve fidanları bahçeleri süslüyor. Isparta Belediyesi geçen yıl farklı türlerde toplam 76 bin fidanı ücretsiz olarak dağıtarak toprakla buluşmasını sağlamıştı. ‘Fidanlar Bizden Meyveler Sizden’ sloganıyla gerçekleştirilen fidan dağıtımı bu yıl da devam ediyor. Isparta Belediyesi tarafından belediye binası önünde farklı çeşitlerde 32 bin adet meyve fidanı toprakla buluşturulmak üzere vatandaşlara dağıtıldı. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, fidan dağıtımını yerinde takip ederek, vatandaşlarla sohbet etti, vatandaşlara fidan dağıttı. Başkan Başdeğirmen, ‘Fidanlar Bizden Meyveler Sizden’ sloganıyla geçen yıl 76 bin meyve fidanının toprakla buluşturulduğunu belirterek, bu sene de ücretsiz meyve fidanı dağıtımının devam ettiğini söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Farklı çeşitlerde meyve fidanlarımızı vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Bu fidanlar dikilerek inşallah en kısa zamanda meyve vermeye başlayacak. Geçen sene dağıttığımız fidanlardan meyve verenler oldu. Vatandaşlarımız bu konuda çok güzel geri dönüşler yaptılar. Isparta’mızın çok daha yeşil, çok daha güzel ve bahçelerimizin daha verimli olması için bu tür çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah vatandaşlarımız fidanlarımızın hem meyvelerinden istifade edecek hem de şehrimiz daha yeşil olacak. Ağaca olan saygımız ve sevgimiz bambaşka bir şey. Her yıl binlerce ağacımızı toprakla buluşturduk. Son 2 yıldır meyve fidanı dağıtarak vatandaşlarımızın toprakla buluşturmasını sağlıyoruz. Bu ilgi ve alaka bizi son derece memnun ediyor. Geçen yıl da üst seviyede bir ilgi vardı bu sene de üst seviyede bir ilgi var. Önümüzdeki günlerde yeni bir dağıtım etkinliği daha yapacağız. Onu da duyuracağız. Bize katkı veren fidancı firmalarımıza teşekkür ediyorum. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz de bu güzelliği sağladılar. Fidanları alarak toprakla buluşturan ve şehrimizin daha yeşil olmasını sağlayan vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Vatandaşlar da, meyve fidan dağıtımının çok iyi bir hizmet olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler. Vatandaşlar, “Geçen sene de meyve fidanı almıştık bu yıl da alıyoruz. Çok güzel bir hizmet. Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun, çok teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundular. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.