ISPARTALI OLARAK BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZSINIZ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen esnaf buluşmaları kapsamında açıldığı 1980 yılında Türkiye’de döneminin sayılı alışveriş merkezlerinden olan Isparta’nın gözbebeği olarak tabir edilen Tuhafiyeciler Sitesinde esnafla buluştu.

ISPARTA Yayın: 08 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.09.2023 18:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Site girişinde küçük bir kız çocuğuyla birlikte saat dükkanına giren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, çocuğun istediği saati alarak hediye etti. 

Esnaf tarafından büyük ilgi ile karşılanan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in esnafla buluşmasına Çelebiler Mahallesi Muhtarı Adnan Tunçoğlu, Tuhafiyeciler Sitesi Yöneticisi Necip Altok da eşlik etti. 
Buluşmada söz alan site esnaflarından Kubilay Oktay Başyiğit, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i çok sevdiklerini belirterek, “Isparta’ya layık olan hizmetleri yapıyorsunuz. Gurur ve onurluyuz. Isparta’nın eksikliklerini tamamladığınız, spora yaptığınız katkılardan dolayı bir spor insanı olarak başkanımıza minnettarız. Başkanımız bir Ispartalı olarak bizim gurur kaynağımız. Başkanımız bizleri yalnız bırakmadı, biz bunlara alışık değiliz. Böyle güzel bir toplantıyı düzenlediği için başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah bin kere razı olsun” dedi. Başyiğit, sitenin bodrum katı ile yer altı çarşısın birbirine entegre edilerek, birleştirilmesi talebini iletirken böylelikle her iki çarşının daha da hareketlilik kazanabileceğini aktardı. 
İsteğin Tuhafiyeciler Sitesine fayda sağlayabilecek bir konu olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, her iki alanın kullanımı için açılabilecek kısmın inşaat yapısının incelenmesi gerektiğini aktardı. Başdeğirmen, “Açılması istenen alanda perde beton mu var? duvar mı var? geçiş sağlanacak alanda dükkân bulunuyor mu? Bunların tespit edilmesi gerekiyor” diyerek konunun incelenmesi için talimat verdi, uygun olması halinde yapılacak çalışmanın tüm esnafların onayıyla gerçekleştirilmesi gerektiğine işaret etti. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in şehirdeki 44 mahallede mahalle toplantıları gerçekleştirdiğini dile getiren esnaf da “Başkanımız bu toplantılarda yapılması istenen çalışmaları tek tek dinliyor. Buraya kadar gelerek bizleri de dinlediği için başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanım 25 yıllık mağduriyet oluşturan ITKM’yi açtınız. Millet Bahçesini yaptınız. Teşekkür ediyoruz” dedi. 
ITKM’nin bitirilememesinin kendileri için önemli bir sorun olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Yıllarca problem oldu, bizi üzen bir inşaattı ancak bitirmekte bize nasip oldu. Gayet de güzel oldu. İnşallah buraları da orası gibi canlandıralım” ifadesinde bulundu. 
Başta Kavaklı Cami olmak üzere cami avluları ve çevresinin düzenlemeleri ile yapılan tuvaletlerden dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür eden esnaf, Kavaklı caminin avlusuna özellikle cuma günleri için bir güneşlik konulmasını talep ederken, Başkan Başdeğirmen, Mimar Sinan cami avlusundaki güneşlik uygulamasından Kavaklı Camiye de yapılması yönünde talimat verdi. 
Yine bir esnafın “Başkanım sizi ikinci defa başkan olarak görmek istiyoruz” demesi üzerine Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Allah razı olsun, bunlar nasip işler. Eğer aday mısın? diye soruyorsan adayız. Ancak nasiptir. Cumhurbaşkanımız bize ‘adaysın’ demeden bizim bunu söylememiz doğru değil. Aday olursak hep beraber çalışırız. Kazanabilirsek hizmete devam ederiz. Allah her şeyin hayırlısını versin. Böyle bir düşüncenizden dolayı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.