SELAMİ KILINÇ GÜVEN TAZELEDİ

Isparta Memur – Sen İl Temsilciliği İçin Seçime Gitti; Kaybedeni Olmayan Seçimde Selami Kılınç Güven Tazeledi

ISPARTA Yayın: 17 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.07.2023 13:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Memur – Sen İl Temsilciliği için yapılan seçimlerde iki aday temsilcilik için yarıştı. Yapılan seçimler neticesinde Mevlüt Tosun 26 oy alırken, mevcut İl Temsilcisi Selami Kılınç 31 oy alarak güven tazeledi. 

Kısa adı MEMUR – SEN olan Memur Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı olan ve Şube Kongrelerini geçtiğimiz yıl yapan Isparta Memur – Sen’de bugün seçim heyecanı yaşandı. İki adayın yarıştığı seçimde 61 delegeden 57’si oy kullanırken delegelerin çoğunluğunun oyunu alan Selami Kılınç, Temsilcilik seçimlerini kazandı.

SEÇİMDE İPİ SELAMİ KILINÇ GÖĞÜSLEDİ

11 Şube veya Temsilciliğin bağlı bulunduğu Isparta Memur – Sen Temsilciliğinin Cumhuriyet Caddesi İmamzade İşhanı 4. Katta bulunan Temsilcilik Merkezinde gerçekleştirilen seçimlerde mevcut İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ile Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun yarıştılar. Oy kullanan 57 delegenin 31’inin oyunu alan Selami Kılınç, tekrar Memur – Sen İl Temsilcisi oldu ve güven tazeledi. Diğer aday Mevlüt Tosun ise 26 oy aldı. 

KILINÇ; “BU SEÇİMİN KAYBEDENİ 

YOKTUR, KAZANIN İSE MEMUR – SEN’DİR” 

Seçimlerin ardından bir açıklamada yapan Selami Kılınç; “Seçimler Memur – Sen ailesine yakışır şekilde yapıldı. Kaybedeni Olmayan Memur – Sen İl Temsilciliği seçiminde, delegelerimizin teveccühü ile tekrar Memur – Sen İl Temsilciliği görevine getirildim.  Destek olan olmayan tüm başkanlarıma, delegelerimize, sundukları katkı ve nezaket için çok teşekkür ederim. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Biz büyük bir aileyiz” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.