AYLİN CESUR ZİYARET EDİLDİ

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural oda başkanlarıyla birlikte Türkiye’nin 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel’in Güniz Sokaktaki evinde önceki dönem İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur’u ziyaret ettiler.

ISPARTA Yayın: 09 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 09.10.2023 12:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Esnafın beklenti ve taleplerini içeren dosyayı Isparta milletvekillerine sunmak için Ankara’ya çıkarma yapan Birlik Başkanı Tural ve oda başkanları TBMM ziyaretinden sonra, önceki dönem İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur’u ziyaret ettiler. Cesur, Başkan Tural ve oda başkanlarını Türkiye’nin 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel’in Güniz Sokaktaki evinde ağırladı.

ANILARIMIZ CANLANDI

Başkan Tural, Isparta’nın yetiştirdiği değerli büyüğümüz merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in çalışma ofisine çok kez geldiğini belirterek bir kez daha burada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Tural “Öncelikle bizleri burada kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Arkadaşlara söyledim. Sayın vekilimizi Güniz Sokakta mı yoksa ofisinde mi ziyaret edelim diye sordum Herkes Güniz Sokakta olsun dedi. Hem Sayın Cumhurbaşkanımızın ruhuna bir fatiha okuyalım he anılarımızı tazeleyelim dediler. Bizleri burada kabul ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim” dedi.

MİLLETVEKİLLİĞİM SÜRECİNDE

SİZLERDEN ALDIKLARIMI MECLİSE TAŞIDIM

Önceki dönem İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur da “Güniz Sokağa hoşgeldiniz. Isparta’nın kokusunu getirdiniz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ruhu şad olsun. O da hissetmiştir diye düşünüyorum. O nedenle bu ziyaretin burada yapılmış olması benim için de memnuniyet verici. Bizim için nerede görev yaptığımızın önemi yok. Sizlerin de bu makamlara gelmek için ne kadar meşakkatli çalıştığınızı biliyorum. Seçilmiş olmak güzel bir şey ama o koltukta oturmanın bizim için çok önemi yok. Sayın Cumhurbaşkanı da 6 kere gitti. 7 kere geldi. Sonra Cumhurbaşkanı oldu ve son nefesine kadar da burada ziyaretçilerini kabul etti. 50 sene milletin ona takdim ettiği önemli görevi Güniz Sokakta ifa etti. Isparta’nın aktif milletvekili dışında seçilmiş beşinci milletvekili olarak burada sizlerin sorunlarını da dinlemeye her zaman hazırım. Hiç aday olmasaydık da bu yine böyle olurdu. Esnafımızın sorunlarını sizler çok iyi takip ettiniz. Milletvekilliğim sürecinde sizlerden aldıklarımı Meclise taşıdım. Bu yüzden buruya gelmenizden dolayı hem de bu 5 yıllık süreçte sayın Başkanımız ve sizlerin üzerimizde hakkı vardır. Hepinize çok teşekkür ederim” dedi. Ziyaret, Güniz Sokakta hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.