BAŞDEĞİRMEN: “HER TÜRLÜ GAYRETİ GÖSTERDİNİZ"

Başkan Başdeğirmen, Başsavcı Akbulut’a bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

ISPARTA Yayın: 28 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.07.2023 11:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Hâkimler ve Savcılar Kurulu'nun 2023 yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ile Mardin Başsavcılığı görevine atanan ve Isparta’ya vedaya hazırlanan Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut ziyaretlerinden birini de Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yaptı. Başkan Başdeğirmen, Başsavcı Akbulut’a bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. 

Başsavcı Mustafa Akbulut, en çok görev yaptığı illerden birisinin Isparta olduğunu söyleyerek, 4 yıllık görev süresi içerisinde şehri güzel anılarla hatırlayacağını kaydetti. Bu süreçte Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile birlikte uyum içerisinde görev yaptıklarını dile getiren Başsavcı Akbulut, “Belediyemiz, valiliğimiz ve diğer kurumlarla uygum içerisinde çalıştık. Hep aynı fikirde, aynı düşüncedeydik. Şehrimize, halkımıza nasıl hizmet edebiliriz, bunu yaparken hukukun üstünlüğünü nasıl koruyabiliriz gayretinde bulunduk. Bu güller şehri güzel insanlar, Isparta her zaman kalbimizde olacak. Ben Isparta’yı kalbimle, yüreğimle seviyorum. İnşallah Isparta daha da büyür, gelişir, daha da kalkınır. Hakkınızı helal edin, bizim hakkımızda varsa helal olsun” dedi. 
Belediye Bakanı Şükrü Başdeğirmen de Başsavcı Mustafa Akbulut ile hemen hemen aynı zamanlar içerisinde şehre hizmet vermeye başladıklarını belirterek, “4 yıldır uyum içerisinde çalıştık. Bu 4 yıl içerisinde sizlerle birlikte çalışmak bizim için büyük bir zevkti. Isparta’mıza ve hemşehrilerimize yapmış olduğunuz güzel hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Hukuki tarafta siz, idari yerel kısımda bizler istişareli birçok hizmetlere imza attık ve güzel şeyler yaptık. Sizlerden çok memnunduk ancak sizler görev gereği değişik illerde hizmet etmek durumundasınız. Allah kolaylık versin, gittiğiniz yer çok güzel bir yer. Mardin ülkemizin en nadide şehirlerinden birisi. Bayrağımızın dalgalandığı her yer bizim için görev yeri. Şehrimizde rahat bir ortamda yaşantımızı sürebilmemiz için adalet ve hukuk anlamında gerekli her türlü gayreti gösterdiniz. Ispartalı olarak, Isparta’nın belediye başkanı olarak bizler sizlerden memnunduk. Allah’ta sizlerden razı olsun. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz, orada da çok güzel hizmetler vereceğiniz inancındayız. Bizlerde hakkımızı helal ediyoruz. Göreve yeni atanan başsavcımıza da şimdiden görevinde başarılar diliyoruz” görüşlerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.