GENÇLER İNTERNET ERİŞİMİNE ÜCRETSİZ VE SINIRSIZ ULAŞABİLECEK

Isparta Belediyesinin 2021 yılında başlattığı şehirdeki ana noktalardaki haftalık 1.500 dakika olan ücretsiz Wi-Fi hizmetini dün itibariyle 14 noktada sınırsız olarak Ispartalıların ve gençlerin hizmetine sundu.

ISPARTA Yayın: 24 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 24.02.2024 14:49:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başkan Başdeğirmen, “Geçen gün gençlerimizden gelen talebe karşılık söz vermiştim. Şehrimizde belediyemizin Wi-Fi noktalarından interneti sınırsız olarak kullanabilirsiniz” dedi. 

Isparta Belediyesi ve Yargı Akademi iş birliği ile Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) kampı düzenleniyor. Katılımcılara ücretsiz olarak Isparta Belediyesi Kültür Merkezinde verilen kampa katılan gençler bilgilerini tazeliyor ve sınavlara hazırlanıyor. 
Isparta Belediyesinin ücretsiz olarak düzenlendiği hazırlık kampını geçen günlerde ziyaret eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gençlere başarı dileklerini iletmişti. Başdeğirmen, gençlerle karşılıklı sohbet ederek, istek ve önerilerini dinlemiş, gençlere yönelik yapılan çalışmalar ve yeni yapılacak projeler hakkında bilgiler vermişti.
Karşılıklı soru ve cevap bölümünde bir genç “Sizlere bu hizmetinizden dolayı teşekkür etmek istiyorum” derken, ‘2022 yılında yemek vermiştiniz’ dedi. Başkan Başdeğirmen de “Samimiyetle söylüyorum, beklediğim soru buydu’ diyerek cevap vermiş ve gençlerden gelen bu teklifi geri çevirmemiş ve cuma günkü KPSS hazırlık kampında gençlerle yemek yiyeceğini belirtmişti.  
Bu buluşma gerçekleşti, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Isparta Belediyesi Kültür Merkezine gelerek gençlerle birlikte öğle yemeğinde buluştu. Öğle yemeğini gençlerle birlikte yiyen Başkan Başdeğirmen, gençlerle sohbet etti. Bu arada Başkan Başdeğirmen, şehirde 14 noktada uzun süredir uygulanan haftalık 1.500 dakika ücretsiz internet servisinin de limitsize çevrildiğini, gençlerin ve vatandaşların bundan faydalanmasını istedi. Başkan Başdeğirmen, “Geçen gün sizlere söz vermiştim. Şehrimizde belediyemizin Wi-Fi noktalarından interneti sınırsız olarak kullanabilirsiniz. Belediyemizin ücretsiz düzenlemiş olduğu Kamu Personel Seçme Sınavı Hazırlık kampının önceki günkü bölümüne katıldığımda gençlerimizle cuma günü öğle yemeği için sözleşmiştik ve bu buluşmamızı gerçekleştirdik. Gençlerimizle keyifli bir sohbet ettik. Gençlerimizin enerjisi ve motivasyonu bizi her zaman etkiliyor” dedi. 
Vatandaşlar ve gençler Isparta Belediyesinin limitsiz ve ücretsiz olarak Wi-Fi hizmetini Kaymakkapı Meydanı, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı, Atatürk Parkı, IYAŞ AVM duraklar, Kirazlıdere Sosyal Tesisleri, IBKM Kütüphanesi, Siber Isparta Gençlik Merkezi, Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanı, Davraz Mahallesi Gençlik Merkezi, Vatan Mahallesi Gençlik Merkezi, Millet Bahçesi, Isparta Eğitim Kursları, Süleyman Demirel Okul Kompleksi Alanı ile Konur Parkı Soner Toros Basın Merkezi bölgelerinden kullanabilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.