BAŞDEĞİRMEN: BAŞARILARINIZDAN DOLAYI MUTLUYUM, GURURLUYUM

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo Branşı ocak ayı kuşak sınavını gerçekleştirdi.

ISPARTA Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 13:12:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de gençleri ziyaret ederek başarı dileklerini iletti ve “Yarının şampiyonları için spor alanındaki çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. 

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo kursları düzenlerken, kursa katılanların ocak ayı kuşak sınavları da gerçekleştirildi. Sınava 23 sporcu katılırken, 2 sporcu yeşil kuşaktan mavi kuşağa, 4 sporcu yeşil mavi kuşaktan, mavi kuşağa, 17 sporcu da mavi kırmızı kuşaktan kırmızı kuşağa geçmek için ter döktü. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de gençlerin bu heyecanına ortak oldu. Sporcuları ziyaret eden ve kendilerine başarı dileklerini ileten Başkan Başdeğirmen, sporcularla sohbet etti. 
Taekwondo Kurs Antrenörü Mustafa Ünal’da sporcular ve sınav hakkında Başkan Başdeğirmen’e elde edilen başarılar ile alınan madalyalarla ilgili bilgiler verdi. 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Bu çocuklarımız sizlere emanet, sizlerden daha nice güzel başarılar bekliyoruz. Belediyemizin böyle başarılı sporcuları olmasından dolayı mutlu oluyorum, gurur duyuyorum. Sporda başarılı olan her alanda başarıya ulaşır. Belediye olarak bizlerde bu işin içinde olmaktan son derece memnunuz. Tabi burada gençlerimizin aileleri de var, onları da kutluyorum. Çocuklarımıza bu ilgi alakayı göstermeleri, çocuklarımızın daha iyi gelişmesine ve başarılı olmasına katkı sağlıyor. Çok daha güzel çalışmalara hep birlikte imza atmaya devam edeceğiz” dedi. Program Başkan Başdeğirmen ve sporcuların hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. 
Isparta Belediye Spor Kulübü Taekwondo sporcuları geçen ekim ayında ilk kez katıldıkları minikler il şampiyonasında mücadele etti. 10 sporcu ile temsil edilen şampiyonada 2 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanma başarısı elde edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.