ESNAFIMIZLA NELER YAPABİLECEĞİMİZİ KONUŞTUK

Belediye İşhanı ve Kültür Sitesi esnafını ziyaret eden, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, ‘buraları yıkacağız yapacağız’ söylemlerinin esnafı tedirgin ettiğini belirterek, “Esnafımızı mağdur edecek tüm girişimlerin karşısında oluruz” dedi.

ISPARTA Yayın: 11 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2024 13:38:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 6 dk.
Google News

31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural,   Belediye İşhanı ve Kültür Sitesi esnafını ziyaret etti.  İyi Parti İl Başkanı İbrahim Tekeli, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ve parti yöneticileriyle birlikte dükkanları tek tek dolaşan Tural, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu. Esnafın içinden geldiğini ve bu teşkilatta 34 yıllık idarecilik görevinde bulunduğunu kaydeden Tural,  yerel seçimlerde kendisine destek istedi.
ESNAFIMIZLA İSTİŞARE EDİP NELER
YAPABİLECEĞİMİZİ KONUŞTUK
Ziyaretlerle ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Belediye Başkan Adayı Tural, “Sitelerde bakımsızlıklar var. Üst katlarda boşluklar var. Esnaflarımızla istişare etmek suretiyle bu binaları nasıl güzelleştirebilir, doluluk oranını nasıl artırabiliriz,  buraların harekete geçmesini nasıl sağlayabiliriz şeklinde esnafımızla sohbet etme imkanımız oldu. İnşallah 31 Mart 2024 seçimlerinde halkımızın teveccühü ile bu görev bize tevdi edilirse esnafımızla iç içe olup, Belediye İşhanındaki ve Kültür sitesindeki esnaflarımızın daha çok iş yapabilmeleri, binalarımızın da güzelleştirilmesi için buralarda iyileştirmeler yapacağımızı belirtmek istiyorum. Esnafımıza da bol bereketli kazasız belasız kazançlar diliyorum” dedi.  
YIKMAYA DEĞİL GÖNÜLLERİ
FETHETMEYE GELİYORUZ
Esnafın bu binalarla ilgili yıkacağım yapacağım söylemlerinden tedirgin olduğunu belirten Tural “ Biz her zaman söylüyoruz. Yıkacağım, yapacağım, mış muşlarla bu işler olmaz. Bunları söylediğiniz zaman esnafımız tedirgin oluyor. Eğer bir yerde bir şey yapılacaksa yıkılacaksa onun yerine yapılacak olan şey daha güzel daha kullanışlıysa esnafa projeyle gelirsiniz. Projeyi esnafın önüne koyarsınız esnafımıza anlatırsınız. Esnafımız mağdur edilmeyecekse buna biz de destek oluruz ama esnafımız mağdur edilecekse bunun karşısında oluruz. Biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz. Biz gönülleri fethetmeye geliyoruz. Onun için yıkmak yapmak bizim işimiz değil. Biz gönülleri yapmaya, esnafımızın taleplerini yerine getirmeye geliyoruz. Onun için yıkacağım yapacağım söylemlerine karşıyız. Bu sadece esnafı tedirgin etmiş olur. Buna hakkınız yok” diye konuştu.
TURAL VE İYİ PARTİ YÖNETİMİ
DEVA PARTİSİNİ ZİYARET ETTİ
İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural ve parti heyeti, Deva Partisi yönetimini de ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Deva Partisi İl Başkanı Ahmet Taylan “Çıktığınız bu yol giydiğiniz bu gömleği herkes giyemez,  herkes taşıyamaz. Bizi ziyaret ettiğiniz için de onure olduk.  Bizimde ilerleyen günlerde adaylarımız açıklanacak. İnşallah memleketimiz kazanır memleketimize kim daha iyi hizmet edecekse bizim temennimiz onun gelmesidir. Isparta’da geride kalan şeyleri ileriye taşıyabilecek eksikliklerini tamamlayabilecek bu projelere ben başlamadım ben bitirmem demeden çalışabilecek başkanın kazanmasını temenni ediyoruz” dedi.  İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural da Taylan ve yönetimine teşekkür ederek,  “Biz Isparta’yı hep birlikte yönetmek istiyoruz. Siyasi partilerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve tüm paydaşlarımızla birlikte yönettiğimiz zaman başarı sağlayacağımızı her yerde söylüyoruz. Siyasi partilerimiz demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Onun için Isparta’yı birlikte yönetelim diyoruz. Isparta’yı birlikte geliştirelim istiyoruz. Birlikte ileriye götürelim diyoruz. Yaşanabilir iller arasında olmasını hep birlikte sağlayalım istiyoruz. Bu projeye ben başlamadım ben bitirmem anlayışını da zihniyetini de silelim diyoruz. Devlette devamlılık vardır belediyelerde de devamlılık vardır. Yapılacak olan başlanacak olan yarım kalan projeleri gelen belediye başkanının tamamlaması şarttır. Çünkü o Isparta’nın parasıdır. O Isparta’nın yatırımıdır. Isparta’nın son zamanlarda geri kalmıştır.  Burada da yerel eylem planınız var sizlerin “Mutlu yeşil yaşam, demokratik bir yönetim” diyoruz. Ispartamızda da mutlu yeşil bir yaşam yapmamız gerektiğinin inancındayım. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Isparta’da bir değişimin olacağı inancındayız” dedi. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişiyle son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.