BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN: YENİ DÖNEMDE ŞEHRİMİZE DAHA DA GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Değişim ve Gelişim Platformu (IDGEP) Derneği’ni ziyaret etti.

ISPARTA Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 15:48:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

IDGEP Başkanı Nazmi Esen, yönetim kurulu üyeleri ve iş insanlarıyla bir araya gelen Başkan Başdeğirmen, pandemi ve afet olaylarından geri kalan 2,5 yıl gibi bir sürede şehre birçok yatırım ve proje kazandırdıklarını, yeni dönemde de Isparta’ya daha güzel hizmetleri kazandıracaklarını bildirdi. 

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Değişim ve Gelişim Platformu (IDGEP) Derneği Başkanı Nazmi Esen, yönetim kurulu üyeleri ve iş insanlarını ziyaret etti. Ziyarette Başkan Başdeğirmen, görev süresi içerisinde şehre kazandırdığı yatırımlar ve hizmetlerden bahsederken, iş insanlarının yeni döneme ilişkin taleplerini dinledi. 
IDGEP Başkanı Nazmi Esen, görev süresi içerisinde Başkan Başdeğirmen’le çok kez bir araya geldiklerini belirterek, sürekli olarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarına değindi. Esen, “Belediye başkanımız 5 yıldır şehrimize hizmet ediyor. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Bir 5 yıl hizmet etmek adına da adaylığı noktasında kendisine başarılar dileriz. Başkanımızın bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonra yapacaklarıyla ilgili güzel bir söyleşi oldu. Başkanımıza şahsım ve derneğim adına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, kendisini coşkulu ve kalabalık bir şekilde karşılayan dernek yönetimi ve üyelerine teşekkür etti. 5 yıllık görev süresi içerisinde IDGEP ile sürekli olarak görüş alışverişinde bulunduklarını kaydeden Başkan Başdeğirmen, “Birçok konularda istişareli olduk, fikirlerinize saygıyla yaklaştık, Yapılması gerekenleri bugüne kadar yaparak geldik. 5 yılı tamamladık, yeniden bir seçim dönemi başlıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız yeniden adaylığımızı açıkladı ve yola devam ediyoruz” dedi.
Başkan Başdeğirmen, şehre kazandırdıkları yatırım ve hizmetleri 2,5 yıl gibi bir sürede yaptıklarını belirterek, pandemi ile ülkede meydana gelen doğal afetlerin her şehri etkilediğini söyledi. Yaşanan pandemi salgını ve doğal afetler nedeniyle 5 yıllık sürenin kolay geçmediğini dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Hiçbir şeyi bahane etmeden bugünlere geldik. Ankara’ya gidip gelerek ihtiyacımız olan yatırımları aldık. Şehrimize güzel hizmetler verdiğimiz inancındayız. Yeni bir döneme giriyoruz. Yeni dönemde daha güzel, daha faydalı işleri daha çok yapabileceğimiz inancındayım. Pandemi ve diğer afetlerden dolayı 2,5 yılda yapamadığımız hizmetler oldu. Onları da önümüzdeki dönemde tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, IDGEP üyelerinin sorularını yanıtlarken, yeni döneme ilişkin taleplerini dinledi.
Ziyaret fotoğraf çekimiyle sona erdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.