ESKİ BAKAN ADİL KARAİSMAİLOĞLU EĞİRDİR STANDINDA

Eğirdir belediyesi standına büyük ilgi

ISPARTA Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 13:43:00
Editör - Melike ÇELİK
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye’nin Uluslararası en büyük Turizm buluşması 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyehat Fuarı (EMITT) 6 Şubat 20224 tarihinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında açıldı. Isparta Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Isparta Belediyesi, Eğirdir Belediyesi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Ticaret Borsası ve Davraz Kayak Merkezi Altyapı Birliği yer alıyor. 
Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren ve 30 ülke ve 650 katılımcı ile EMITT’te, gülleri, lavantası ve gölleri ile EMITT’te, gülleri, lavantası ve gölleri ile dikkatleri çekiyor. Isparta standında antik çağlardan bu yana çok sayıda medeniyete ev sahibi olan bölgenin tarihi, antik kentleri, müze ve ören yerleri, eko, sağlık, inanç ve kültür, kış turizm,, spor, yayla gibi alternatif turizm zenginlikleri tanılıyor. 
Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün talimatları ile EMITT Fuarında Eğirdir Belediyesi Standına ise büyük ilgi var. İstanbul başta olmak üzere ülkenin ve Dünyanın her yerinden Eğirdir’li hemşehrilerimiz Eğirdir standını ziyaret ediyor. 
Eğirdir Standı sorumlusu Zabıta Müdürü ve Özel Kalem Sorumlusu Eşref ÇATAL Eğirdir standını ziyaret eden Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU’na Eğirdir Elması takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.